Annonce
Tønder

Venstre bør tage afstand fra sit eget medlem

Annonce

LÆSERBREV: Der var en demonstration mod regeringens behandling af minkavlerne i Agerskov med deltagelse af bl.a Ellen Trane Nørby (V), Pernille Vermund (NB) og Kristian Thuesen Dahl (DF).

Det er selvfølgeligt i deres gode ret til deres grundlovssikrede ret til at demonstrere mod behandlingen af minksagen, hvor der blev gjort adskillige fejl.

Men at udstille Mette Fredriksen som nazist er at gå over stregen.

Et medlem af Venstres bestyrelse i Tønder Kommune – Henning Nørret Nielsen – havde en bemærkning til artiklen i JV indsat nedenfor:

"Det er nok ikke så meget det forfærdelige overgreb på jøder, der drages sammenligning med, men nok nærmere denne regerings - og dermed dit partis - tvivlsomme forhold til demokrati. Jeres (den socialdemokratiske) overgreb på Grundloven; hele det forløb passer meget godt på Hitlers og det nationalsocialistiske partis magtovertagelse i Tyskland i 30'erne. Så godt at selv en leder her i JV forleden foretog sammenligningen. Jeg kan godt forstå, du ikke bryder dig om at være i et sådant parti, i givet fald vil du så ikke være det første KB medlem, der i indeværende periode skifter parti".

Sådanne bemærkninger er ikke rimelige. Dette ses kun fra den yderste højrefløj. Henning Nørret Nielsen er medlem af bestyrelsen i Tønder Venstre.

Hvis dette er niveauet for den kommende periode i Tønder Kommunalbestyrelse fra Venstre i Tønder Kommune, bliver det svært at samarbejde med Venstre.

Jeg anbefaler Venstre og alle andre partier i Tønder Kommune at tage afstand fra sådanne bemærkninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

Beboere i den hårde ghetto: Vil ikke stemples som dovne og kriminelle

Sønderborg For abonnenter

Kommentar: Giv dispensation til Sønderborgs hårde ghetto

Trekantområdet

Finlandsparken er ikke længere en ghetto: Men corona sætter en stopper for festen

Annonce