Annonce
Debat

Venstre fremlægger fakta

Preben Friis-Hauge, udvalgsformand og byrådsmedlem, Varde Kommune. PR-foto
Annonce

Læserbrev: Når Sara Crone mener, at Venstre udfører talmagi, når Venstre fremlægger fakta, så er det en holdning, Sara Crone har, og den ved jeg, at jeg ikke kan ændre på. Derfor fortsætter jeg med at fremlægge fakta.

Når Sara Crone skriver i JV 22. februar 2021, at det er muligt at opføre sommerhuse på 335 m2, og samtidigt skriver, at sommerhusområdet ikke kan bære den størrelse, så manipulerer Sara Crone med folks hjerner, da læseren kan få den opfattelse, at man overalt i de tre lokalplaners områder må bygge 335 m2. Det må man ikke, og det ved Sara Crone godt.

Fakta er i denne sag, at Konservative ved byrådets behandling af sagen foreslog 250 m2 som maximum.


Når Sara Crone skriver i JV 22. februar 2021, at det er muligt at opføre sommerhuse på 335 m2, og samtidigt skriver, at sommerhusområdet ikke kan bære den størrelse, så manipulerer Sara Crone med folks hjerner, da læseren kan få den opfattelse, at man overalt i de tre lokalplaners områder må bygge 335 m2.

Uddrag af læserbrevet


Venstre og Socialdemokratiet foreslog også 250 m2 som maximum, gældende for 82 procent af grundene i lokalplansområderne.

82 procent svarer til 1.955 grunde. Dertil kommer, at i byrådets beslutning var der endda foreslået et fodaftryk til de 250 m2, som er 50 m2 mindre, end det Konservative har foreslået til samme husstørrelse.

Når Venstre i forslaget fra byrådet bakker op om 155 m2 i reduktion af de oprindelige 490 m2 (kun gældende for 6 procent af sommerhusene i planerne), så er det blandt andet, fordi Venstre har lyttet til Blåvand. Ikke kun til de, der har råbt højest, men også til andre interessenter i Blåvand. En reduktion på 1/3, det er at lytte til indsigelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Efter fund af britisk mutation: Hel landsby forbereder sig på test

Kolding

Budgetaftale sikrer 46,4 millioner kroner til kæmpe vejanlæg ved Tankedalsvej

Annonce