x
Annonce
Haderslev

Venstre genvalgte formanden

Mads Skau blev genvalgt som formand for Venstre i Hammelev, da partiforeningen forleden holdt generalforsamling. Arkivfoto: Jacob Schultz
Mads Skau blev genvalgt, da Venstre i Hammelev holdt generalforsamling. Vælgerforeningen er så småt begyndt at tænke på kommunal- og regionalrådsvalg.

Hammelev: Der var genvalg til formand Mads Skau, da Venstre i Hammelev for nylig holdt generalforsamling. Cirka 15 medlemmer deltog i generalforsamlingen på Hammelev Skole, hvor chefredaktør Mads Sandemann fortalte om, hvordan JydskeVestkysten ser frem til kommunal- og regionalvalgene i 2021.

Mads Skau glædede sig i sin beretning over, at Hammelev Venstrevælgerforening for anden gang på to år oplever medlemsfremgang. I løbet af året har partiforeningen fået fem nye medlemmer og tæller nu 34 medlemmer.

- Småt er også godt, det går den rigtige vej, konstaterer Mads Skau.

I sin beretning kom han også ind på, at der lige nu sker rigtig mange spændende ting, også lokalt i Venstre. Blandt andet fortalte han, at vælgerforeningen deltager aktivt i flere af arrangementerne - blandt andet ved Inger Støjberg og Jakob Ellemann Jensens besøg i området i januar og februar.

- Og nu glæder vi os til besøg af Tommy Ahlers den 9. marts.

Partiforeningen er så småt begyndt at tænke på valgene i 2021. Thomas Fredsted repræsenterer Venstre i Hammelev i Haderslev Byråd, mens Mads Skau ved det sidste valg blev valgt ind i regionsrådet, hvor han i dag er formand for det præhospitale udvalg.

- Sidst på året trækker vi nok for alvor i arbejdstøjet, siger formanden.

Ud over genvalget af Mads Skau var der også genvalg af bestyrelsesmedlemmerne Anette Poulsen og Thomas Fredsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce