Annonce
forside

Venstre i Aabenraa og deres forhold til demokrati

Læserbrev: Angående jollehavnsagen vægter udvalgsformand Ph. Tietje (V) indkommende høringsforslag til brug af Loddenhøj Strand afhængigt af, hvorfra en indsender kommer. På denne måde når han til den specielle konklusion, at der findes et flertal og en bred opbakning for at oprette en jollehavn i Loddenhøj, selvom 65 af de indkommende forslag er imod, og kun 39 er for.

En campist fra Sønderborg, som er fastligger mellem april og september, tæller mindre eller måske slet ikke - hvem ved? Et forslag fra en tysker tæller i hvert fald overhovedet ikke!!!

Tyske campister, som har været fastliggere i årtier, bliver stemplet som blot "turister".

Jeg må - skamfuldt - indrømme, at jeg er tysk statsborger fra Sydslesvig og efter min afdøde danske kone nu eneste ejer og B-skattebetaler af et sommerhus i Loddenhøj (med særtilladelse fra justitsministeriet).

Hvor langt ude er Venstres og udvalgsflertallets demokratiforståelse, når de kan tilslutte sig disse ulogiske vurderinger? Jeg vil anbefale alle Venstres byrådsmedlemmer snarest muligt at få en snak med deres partifælle Anni Matthiesen, der er formand for Folketingets Sydslesvigudvalg, om os "tyskere".

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

VUC Syd har fået ny direktør

Annonce