Annonce
Esbjerg

Venstre om borgmesterdrama: Kristine Kaas Krog fik samme tilbud

Måske kunne Kristine Kaas Krog(FL) alligevel være blevet borgmester. Foto: Soffi Larsen

Ifølge afgående borgmester Erik Nørreby(V) blev Fanø Lokallistes Kristine Kaas Krog(FL) tilbudt samme konstitueringsaftale, som den der har gjort Sofie Valbjørn til borgmester. Det er ikke min opfattelse, siger hun selv om situationen.

FANØ: Hvorfor endte Kristine Kaas Krog med at tabe borgmesterposten på målstregen? Det er spørgsmålet, de fleste borgere på Fanø lige nu stiller sig selv. Men faktisk mener afgående borgmester, Erik Nørreby, godt, at det kunne have være Kristine Kaas Krog(FL), der efter nytår ville kunne sætte sig i borgmesterstolen.

- Kristine blev tilbudt den samme aftale som Sofie. Med hende i spidsen og med os bagved. Vi har jo ønsket at gøre konstitueringen så bred som muligt, og der ønskede vi et samarbejde med Fanø Lokalliste, siger han.

Men sådan har Kristine Kaas Krog ikke selv oplevet forhandlingerne. Desuden havde hun givet de andre sit ord.

- Jeg mener ikke, at der på noget tidspunkt var en borgmesterpost på tale for mig i forhandlingerne med den gruppe. Vi prøvede at forhandle, men det kunne ganske enkelt ikke lade sig gøre. Og jeg ville i hvert fald ikke løbe fra den aftale, som jeg havde, siger hun.

Fanø Lokalliste har endnu ikke besluttet sig om de vil stille sig bag konstitueringsgruppen, der vil gøre Sofie Valbjørn til Fanøs nye borgmester.

Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal:

Danmark For abonnenter

Frøs Sparekasse fjerner ældre kunders mulighed for at overføre penge via netbank

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Coronavirus ændrer studentereksamen - alle afgangselever skal op i færre fag 

Sydjylland For abonnenter

Børn føler sig flove og anderledes: Konfirmationstiden udpensler familiers manglende ressourcer

Annonce