Annonce
Vejen

Venstre, valg og munden fuld...

Byrådsmedlem Anni Grimm (løsgænger). Arkivfoto: Jacob Schultz
Annonce

Læserbrev: Det bliver tydeligere og tydeligere, at vi er på vej ind i et kommunalpolitisk valgår.

Tydeligheden forstærkes ved, at Venstres byrådspolitikere synes at have fået en nødvendig strategisk håndsrækning til at markere sig udi det skrevne ord. Den opmærksomme læser har kunnet finde det ene “vi taler kommunen op”-læserbrev efter det andet - som Venstre-politikere - uden skriftlig markeringstilkendegivelse i øvrigt i stort set resten af byrådsperioden - har lagt navne til - gerne flere ad gangen, så den ønskede virkning fremstår effektfuld.

Ak ja... der er såmænd ikke noget nyt i den henseende. Blot bemærkes en krampagtig “se mig - se os” tilgang hos Venstre-folkene, der bid for bid oven i købet tager æren for en væsentlig del af budget 2021, inden det overhovedet har været til 1. behandling i Byrådet. Det er helt enkelt utiltalende, når man ved, at eksempelvis Konservative har sat solide og kloge fingeraftryk under budgetforhandlingerne, ligesom Socialdemokraterne har vist gode takter.

Hvad er det så egentlig Venstre roser sig af? Øgede driftsudgifter og nyt lånoptag på 40 mio. kr. til nye anlæg!

Selv har jeg i al ydmyghed (igen) foreslået anlægsstop i en periode, hvor der gives plads til nødvendig oprydning i den anlægsbunke, der stadig ikke er kræfter nok til at få bund i. Den opgave tør ingen andre end jeg overlade til en Stadsarkitekt med nødvendig fagekspertise, overblik og ansvar. Tilsyneladende foretrækker man sporten “høring gange flere” som resultat af manglende overblik og indsigt?


Det er helt enkelt utiltalende, når man ved, at eksempelvis Konservative har sat solide og kloge fingeraftryk under budgetforhandlingerne, ligesom Socialdemokraterne har vist gode takter.


Jeg finder det langt mere væsentligt at sørge for, at de til rådighed værende midler bruges på at genoprette kvaliteten og fastholde samfundsværdien af vore allerede etablerede anlæg, veje osv. i håb om, at forfaldet ikke fortsætter. Det gælder f.eks. også vejbroer og tunneller, der lider en krank skæbne, og kun med nød og næppe holdes “flydende”.

Venstres låneiver kunne jeg bestemt også ønske at lægge en dæmper på, for det er vel egentlig vigtigere at forholde sig til en sund økonomi frem for at skabe politisk eftermæle op mod kommunalvalget!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde For abonnenter

Barn skulle onanere med børste, og ung kvinde blev voldtaget: Læs uddrag af anklageskrift mod 22-årig fra Varde

Annonce