Annonce
Haderslev

Venstrefløjen maler Lavgade rød

Haderslev: Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti og Socialdemokratiet bor næsten dør om dør i Lavgade og på Torvet. Det får de tre røde partier til at invitere på en tur med tre politiske temaer og en dialog med nogle af medlemmer af Haderslev Byråd.

I den politisk neutrale zone ligger Boldts Bar, hvor partierne er vært for lidt læskende til ganen og salve til ørerne.

Den politiske tour de force finder sted lørdag 16. november. Kl. 10 foregår det i Lavgade 8. Her er emnerne daginstitutioner og folkeskolen. Kl. 10.40 skal der tales om ældrepolitik på Torvet 14, og kl. 11.20 handler det om integration i Lavgade 8.

Kl. 12 til 14 spilles der politiske plader på Boldts Bar i Lavgade 4. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce