Annonce
Vejen

Venstres hovmod står for fald – igen...

Martin Boye, Liberal Alliance, Vejen. Arkivfoto: Martin Ravn

Læserbrev: Efter Venstregruppens svar på mit læserbrev kan det kort og godt konstateres, at Venstre i byrådet har stemt imod deres nationale moderparti, da LA foreslog, at Vejen kunne undgå en yderligere forværring af erhvervsvenligheden. Det interessante er, hvad der så ligger bag?
Spørgsmålet er derfor:

- Om Marion Mortensen (V), der med sin replik taler på hele gruppens vegne, selv er klar over at det meste af det hun skriver, er faktuelt forkert?

- Om det var strategiske/partipolitiske hensyn, der synes at have banket både borgmesterkandidaten og stemmeslugeren fra Jels på plads før afstemningen i byrådet?

- Om Venstre simpelthen har taget stilling på forkert grundlag?

- Om det borgerlige mandat er spildt på personer, der kun tænker drift? (”Hvis der ikke er klager så går det nok”). Fordi i så fald behøver vi kun et embedsværk og kan spare politikerne.

NB: JydskeVestkysten kunne ikke bringe min oprindelige replik, der var en udredning af de omfattende faktuelle fejl i Venstres indlæg, fordi det simpelthen blev for langt. Den interesserede læser kan i stedet finde redegørelsen på min facebook side: Martin Boye – Liberal Alliance, Vejen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce