Annonce
Kolding

Venstres vælgerforening i Kolding blev hædret af Venstre på landsmøde

Tidliger forskningsminister Tommy Ahlers overrakte diplom og gavekurv til formand for den lokale Venstre-vælgerforening, Niels Henning Bladt. Venstre i Kolding blev dermed hyldet som vinder af "DM i vælgerforening" på landsmødet i Herning. Privatfoto
Annonce

Kolding: På Danmarks Liberale Parti Venstres landsmøde i Herning forleden blev vælgerforeningen i Kolding hyldet som vinder af "DM i vælgerforening" i Venstre.

- Vi har det seneste år haft meget fokus på sociale aktiviteter for vores medlemmer, og vi har prøvet at gøre politik mere indbydende. Til Kulturnatten i år, valgte vi at afholde en tombolaindsamling for Hospice i Kolding, som lokale forretninger har været med til at støtte op om. Det er dejligt med et skulderklap og få at vide at man gør det rigtigt, fortæller den stolte formand Niels Henning Bladt i en pressemeddelelse.

- Der skal allerede nu planlægges nye aktiviteter til næste år, hvor vi igen regner med at lave velgørenhedsindsamling til Kulturnatten og få besøg af nogle folketingspolitikere. Tommy Ahlers har allerede givet tilsagn om at komme forbi vores forening, fortæller Niels Henning Bladt.

Vælgerforeningen fik overrakt et diplom og en gavekurv som præmie af Tommy Ahlers, foran forsamlingen under Venstres landsmøde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder For abonnenter

Efter konfirmationsaflysning for anden gang: - Man bliver simpelthen bare så træt

Tønder

Konfirmationer aflyst for anden gang: - Det er så synd for dem, som det næsten kan være

Annonce