Annonce
Varde

Verdensnyhed: Flensted står bag brunede kartofler på pose

Kartofler i alle afskygninger, og efterhånden også som færdigretter, er et hit. Senest lancerede Flensted op til jul færdiglavede brunede kartofler, der bare skulle varmes op før servering. Foto: Annett Bruhn
Annonce

Skovlund: Det hele begyndte med kartofler til pommes frites og anden færdigmad, så kom snitgrønt, og i dag udvikler og forædler Flensted fortsat nye produkter.

Seneste nyt er brunede kartofler på pose. Det blev revet væk op til jul.

- Vi er så ydmyge at kalde det en verdensnyhed, siger Jørgen Østergaard.

De brunede kartofler er en dansk tradition, og Flensted er først i Danmark med den færdiglavede afløser for juleaftens nervepirrende smeltning af sukker og smør til den søde kartoffel.

- Vi fik udsolgt, så næste år laver vi mange flere, siger Lene Rasmussen.

Flensted har i et par år haft succes med flødekartofler, der er klar til opvarmning, i køledisken, men de brunede var noget nyt, så fabrikken turde heller ikke lægge ud med alt for mange. For efter jul er brunede kartofler ikke et hit.

Næste nye produkt er salater to go - altså færdigblandede salater, der kan spises på farten. De første kom i køledisken i Rema-butikkerne i søndags. Som altid laver Flensted sine produkter både med andre virksomheders mærkater og i eget navn. Flensteds egne salater to go er snart ude i butikkerne. Der vil være forskellige varianter, og nogle med kylling, bacon og andre proteiner på toppen.

Flødekartofler har i et par år været en sællert fra Flensted. På poser, så kartoflerne bare skal have en halv time i ovnen. Foto: Annett Bruhn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce