Annonce
Tønder

Verdensstjerne synger julen ind i kirken

Emmelie de Forrest giver koncert i Agerskov Kirke den 2. december. Hun vil foruden en nyfortolking af grandprix-tittet Only Teardrops også syge klassiske julesalmer. Pr-foto: Emmelie de Forrest
Grandprix-vinderen Emmelie de Forrest gæster Agerskov, hvor hun giver koncert i kirken. Her vil hun synge egne fortolkninger af julesalmer og hendes eget hit "Only teardrops".
Annonce

AGERSKOV: Det er ikke ofte, at en vinder af det Europæiske Melodi Grandprix gæster Agerskov Kirke. Men i starten af december kommer vinderen fra 2013, Emmelie de Forrest til Agerskov, hvor hun synger julen ind.

Den 26-årige sanger glæder sig til at skulle dele julens kærlige budskab i sange som "En rose så jeg skyde", "Dejlig er jorden", "Det er koldt derude" og "Når du ser et stjerneskud" samt nogle af de største amerikanske julesange krydret med en nyfortolket version af ”Only Teardrops”. Under koncerten bliver Emmelie akkompagneret af en trio.

Koncerten er arrangeret af de initiativrige trio, der går under navnet Blomsterpigerne i Agerskov.

Ellen Jacobsen glæder sig til koncerten, hvor grandprixvinderen vil vise nye sider af sit repertoire.

- Nu er hun jo en anden version af sig selv, siger Ellen Jacobsen, som håber, at den unge sangerinde kan trække et yngre publikum i kirken.

Annonce

Lys i mørket

Siden Emmelie som barn sang julekoncerter i den lokale landsbykirke, har hun drømt om at synge julekoncerter igen, så det er en drøm, der går i opfyldelse 2019.

- For mig er juletiden et lyspunkt i den mørke tid. Jeg oplever en helt særlig glæde og livsbekræftende stemning, som jeg gerne vil dele med publikum gennem julesange, der virkelig rører mit hjerte. Julen drejer sig jo i bund og grund om hjertevarme og næstekærlighed, siger Emmelie de Forrest i en pressemeddelelse.

Billetter kan købes på Nembillet.dk til 180 kroner eller hos Spar i Agerskov, hvor prisen er 160 kroner per billet.

Der er i alt 270 pladser i kirken, og der er allerede solgt en del billetter.

- Der er lidt pladser endnu, men vi er deropad, siger Ellen Jacobsen.

Koncerten finder sted den 2. december klokken 19.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialdemokrat: Forskel på byer

Regionalt For abonnenter

Tre bilulykker og fald ned ad trapper: Kontroversiel kiropraktor hjalp Anette og Jonas til tålelige liv

Annonce