Annonce
Haderslev

Verner fik bøde på 10.000: Nu bliver der samlet ind til at få den betalt

Peter Vollstedt (til venstre) er blandt dem. der synes, at det er uretfærdigt, at indehaverne af italienske-vine.dk og Tappo Restaurant og Vinbar, Verner Krogsgård Nielsen og hans hustru Dina, fik en bøde på 10.000 kroner for en manglende pop up-boks på deres webshop. Foto: Stine Hygum
En bøde på 10.000 kroner for en manglende pop up-boks på en vin-webshop synes uretfærdigt for mange. Nu er der startet en indsamling, der skal være med til at betale bøden.

Haderslev: Det er på ingen måde gået ubemærket hen, at Verner Krogsgård Nielsen, der sammen med sin hustru, Dina, ejer Tappo Restaurant og Vinbar i Haderslev samt italienske-vine.dk, i sidste uge blev dømt til at betale en bøde på 10.000 kroner.

Bøden fik de fordi, da de lancerede deres webshop, manglede der et pop up-vindue, hvor sidens besøgende skulle bekræfte, at de var over 18 år.

En bøde på 10.000 kroner er mange penge, særligt set i lyset af, at restaurationsbranchen i det seneste år har været stærkt udfordret af både restriktioner og en nedlukning, som der i øjeblikket ikke er en slutdato på.

- Der er rigtig mange, der har sagt og skrevet til os, at de synes, at det er uretfærdigt, siger Verner Krogsgård Nielsen og fortsætter:

- Og der gik ikke mange timer, inden Peter (Vollstedt, red.) skrev til mig, at det skal vi have gjort noget ved, siger Verner Krogsgård Nielsen.

- Jeg skrev til ham, om vi ikke skulle lave noget crowd funding. Jeg har stor sympati for Verner og synes, at det er uretfærdigt, at han skal betale for noget, som han ikke selv er skyld i, siger Peter Vollstedt, der som musiker kender alt til ikke at kunne arbejde som normalt på grund af coronasituationen.

Han har tidligere været med til at samle penge ind til SønderjyskE og vil nu slå på tromme for, at hjælpe med at få betalt bøden på de 10.000 kroner.

- Når man som selvstændig i den her tid allerede ligger ned økonomisk - og så skal betale en bøde oveni, så må vi gøre noget, siger han.

Kort om sagen

I forbindelse med nedlukningen i foråret 2020 tænkte Verner Krogsgård Nielsen og hans hustru, Dina, kreativt. De fik lavet en webshop - www.italienske-vine.dk, der gik online. I sommers fik de en påtale om manglende pop up-vindue, der skulle sikre, at besøgende var over 18 år. Det får virksomheden, som har lavet webshoppen for dem, først rettet i løbet af september.

I den periode er der to slag på webshoppen for i alt 2400 kroner.

Ønsker man at hjælpe med at betale bøden, så kan man sende et beløb til Tappo Restaurant og Vinbars mobilepay på 79926.

Verner Krogsgård Nielsen vil løbende opdatere Tappos Facebookside med nyt om indsamlingen.

Annonce

Mobilepay

Derfor har Verner Krogsgård Nielsen og Peter Vollstedt sammen kigget på forskellige muligheder til at finde ud af, hvordan man økonomisk kan støtte op om at betale bøden.


Der er mange, der allerede har spurgt mig, hvordan de kan hjælpe os. Det varmer helt vildt. Det er både medlemmer fra vores vinklub, men også nogle af vores gæster i restauranten.

Verner Krogsgård Nielsen


Valget er faldet på, at man kan støtte ved at sende et beløb til Tappo's Mobilepay.

- Der er mange, der allerede har spurgt mig, hvordan de kan hjælpe os. Det varmer helt vildt. Det er både medlemmer fra vores vinklub, men også nogle af vores gæster i restauranten, siger Verner Krogsgård Nielsen, der allerede på dagen, hvor JydskeVestkysten skrev om bøden, fik fire bestillinger på webshoppen.

Selvom det er svært for Verner Krogsgård Nielsen at skulle tage imod hjælp i denne her situation, så er han også taknemmelig:

-Jeg er super glad for, at Peter har gjort det her. Og taknemmelig for alle dem, der har sagt, at de vil hjælpe os. Jeg er virkelig ydmyg overfor, at folk gerne vil hjælpe os. 10.000 kroner er sindssygt mange penge, når man er nedlukket, slutter han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Sport

Se med i aften på jv.dk: Vi sender direkte fra stort speedwaybrag

Kolding For abonnenter

Ejer af fitnesscenter efter næsten fire måneders lukning: - Vi taber penge hver dag

Kolding

Beslutning om at lukke SFO'er i ferier droppes fuldstændigt: Embedsmænd beklager fejl

Annonce