Annonce
Haderslev

Verner kan betale sin bøde: Overvældet af støtte fra nær og fjern

Verner Krogsgård Nielsen er helt overvældet efter den støtte, som han har fået i de seneste dage. Nu er indsamlingen slut og bøden på de 10.000 kroner kan blive betalt.Arkivfoto: Connie Bøgwad Schmidt
I slutningen af sidste uge tog Peter Vollstedt initiativ til en indsamling til fordel for Verner Krogsgård Nielsen, der havde fået en bøde på 10.000 kroner. Bøden havde han fået for en manglende pop up-boks på hjemmesiden italienske-vine.dk. Nu er pengene samlet ind.

Haderslev: Det er en overvældet Verner Krogsgård Nielsen, der mandag fortæller, at der nu er samlet penge nok ind til, at han kan få betalt den bøde, som han for nylig blev idømt for en manglende pop up-boks på webshoppen italienske-vine.dk, som han har sammen med sin hustru, Dina.

Der er kommet styr på pop up-boksen - og nu er der også styr pengene, så bøden kan blive betalt.

- Der skal lyde en kæmpe stor tak til Peter Vollstedt for at tage initiativ til den her indsamling, siger Verner Krogsgård Nielsen over telefonen.

Han takker ikke kun Peter for initiativet, men alle dem, der har sendt et beløb til ham på mobilepay i løbet af de seneste dage.

- Vi har nået vores mål. Det er super fantastisk, konstaterer Verner Krogsgård Nielsen, der derfor har lukket indsamlingen.

Gang på gang har han i de seneste dage kunnet høre, at der er kommet endnu en betaling ind på mobilepay.

Sagen kort

I forbindelse med nedlukningen i foråret 2020 tænkte Verner Krogsgård Nielsen og hans hustru, Dina, kreativt. De fik lavet en webshop - www.italienske-vine.dk, der gik online. I sommers fik de en påtale om manglende pop up-vindue, der skulle sikre, at besøgende var over 18 år. Det får virksomheden, som har lavet webshoppen for dem, først rettet i løbet af september.

I den periode er der to salg på webshoppen for i alt 2400 kroner.

Bøden endte på 10.000 kroner.

Verner Krogsgård Nielsen og hans hustru driver også Tappo Restaurant og Vinbar i Haderslev.

- Det er både store og små beløb. Det overgår min vildeste fantasi, siger Verner Krogsgård Nielsen, der er særligt rørt over en ting:

- Der er rigtig mange, som har skrevet til os på mail, Messenger og Facebook, at de synes, at det er uretfærdigt, at vi er blevet idømt den bøde.

Verner Krogsgård Nielsen føler, at indsamlingen har været et kæmpe skulderklap.

Kendte og ukendte

Det er ikke kun folk fra Haderslev, som Verner Kroogsgård Nielsen og hans hustru kender fra Tappo Restaurant og Vinbar, som de også har, der har sendt penge for at hjælpe med at betale bøden:

- Der er både kendte og ukendte navne på listen. Der er rigtig mange, som jeg ikke kender, siger han tydeligt rørt.

- Det er smukt, at der er så mange, der har hjulpet, siger Verner Krogsgård Nielsen.

Og han planlægger, at der skal være et takke-arrangement på et tidspunkt i Tappos gårdhave.

- Jeg har en idé om, at når vi igen må lave arrangementer, så vil vi invitere indenfor i gårdhaven til lidt at drikke og spise - som tak for opbakningen. Det er det mindste, som jeg kan gøre, slutter han.

Erhverv

Restauratør kæmper for at få varer hjem, mens bookingerne vælter ind: - Bare mens vi har talt sammen, har jeg fået ti opringninger

Erhverv For abonnenter

28-årige Linette er chef for område med 260 medarbejdere i Sydbank: - Jeg har flere gange oplevet, at folk tror, jeg er assistenten

Haderslev

Fratelli: - Det stikker helt af

Kolding

Værtshusejer tvivler på genåbning onsdag: Jeg kan ikke se hvordan det skal fungere