Annonce
Kultur

Vestermarkskirken indfører tilmelding til gudstjeneste

Fra på søndag er der igen gudstjeneste i Vestermarkskirken. Det er dog nødvendigt med forhåndstilmelding, da der kun er plads til 96 deltagere i kirken. Arkivfoto
Der bliver ikke plads til så mange, når Vestermarkskirken i weekenden igen åbner for gudstjenester. Til gengæld bliver der to gudstjenester. Det kræver tilmelding, så man er sikker på at få en plads i kirken.
Annonce

Grindsted: Der bliver under nogle lidt anderledes omstændigheder, at Vestermarkskirken på søndag igen byder folk indenfor til gudstjeneste. Kirken har ligesom landets øvrige kultur- og kirkeliv været lukket under coronakrisen, men nu, hvor det lysner igen, bliver der igen mulighed for at invitere folk indenfor.

Gæsterne har dog ikke lov til at være så tætte som tidligere. Dermed kan der være færre mennesker i kirken, og derfor bliver der dobbelt så mange gudstjenester.

- I vores kirkesal kan vi i alt rumme 96 gudstjenestedeltagere med de nuværende afstandskrav. Med et normalt deltagerantal på op mod 200 personer vælger vi at begynde med intet mindre end to gudstjenester hver søndag for at kunne byde flest muligt velkomne, fortæller Charly Stephansen, der er præst i Vestermarkskirken.

Tilmelding på hjemmesiden

Gudstjenesterne på søndag i Vestermarkskirken begynder klokken 9.30 og klokken 11.15.

Der er med de nye retningslinjer grundet covid-19 plads til 96 personer i kirken. Tilmelding kan ske via hjemmesiden www.vestermarkskirken.dk.

Annonce

Tilmelding

Der vil derfor være gudstjeneste både klokken 9.30 og igen klokken 11.15, så alle, der har et ønske om at komme til gudstjeneste i Vestermarkskirken, også får mulighed for det.

- Der vil være tilmelding på vores hjemmeside, og mellem gudstjenesterne vil et lille team sørge for grundig udluftning af lokalerne samt rengøring af overflader og dørgreb, siger Charli Stephansen.

Annonce

Ser frem til at mødes igen

Vestermarkskirken er aktiv med mange forskellige former for aktiviteter for børn, unge og ældre, ligesom kirken tager flere sociale tiltag. Enkelte aktiviteter er så små igang igen under kontrollerede forhold, mens andre fortsat venter på, at reglerne bliver endnu mere lempede, så det igen bliver muligt at mødes.

Én ting er dog helt sikkert: Også i Vestermarkskirken glæder de sig til igen at kunne mødes som før coronakrisen.

- Vi glæder os til endelig at mødes igen, i første omgang omkring vores gudstjenester, hvor alle interesserede selvfølgelig er velkomne. Der er ingen tvivl om, at vi har et stort fokus på hygiejnen og rengøringen i forbindelse med vores aktiviteter, så vi alle kan mødes igen under forsvarlige former, siger Charly Stephansen.

Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

X Factor-Emil slår sig løs til Dirty Dancing og har sin egen playliste på karaokebaren: - The Beatles er fed at fyre den af til

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Trekantområdet

Strandkoncerter udskydes: 'Vigtigt at begrænse smittespredning i en fart'

Annonce