Annonce
Sport

Vesti er europamester i Formel 3

Glæden var stor, da Frederik Vesti og hans team havde sikret sig det europæiske mesterskab i Formel 3.
Frederik Vesti kan kalde sig mester tre løb før sæsonafslutningen.

Mugello: Med to sejre og en fjerdeplads på den italienske bane Mugello sikrede Frederik Vesti, Filskov/Vejle, sig i weekenden det europæiske mesterskab i Formel 3. Klassen er den næststørste i Formel 3-regi - kun overgået af det internationale Formel 3-mesterskab, hvor Christian Lundgaard har kørt i denne sæson.

Med sejren i den europæiske klasse, kan det blive næste skridt for Frederik Vesti, der drømmer om at tage skridtet op i Formel 1. Det kommer til at kræver store sponsorbeløb og endnu flere topresultater fra den unge kører.

Hans primære mål i denne sæson var mesterskabet, og det blev en realitet tre løb før sæsonafslutning på Monza om to uger.

Med to sejre og en fjerdeplads på italienske Mugello kom mesterskabet i hus. En bane, der regnes for en af de mest teknisk krævende i kalenderen og en bane, som Vesti aldrig tidligere har kørt race på.

- Mit livs største dag! Kun de, der har prøvet noget lignende, kan forstå, hvor stort det her er. Hver eneste time i døgnets 24 timer tænker jeg race. Når jeg aktivt forbereder mig. Når jeg lader op. Når jeg restituerer. Jeg elsker det her overalt. Tænk jeg har fået lov til at vise, hvad jeg kunne i en racerbil, jubler Frederik Vesti.

- Min manager har ført mig hertil. Hun troede på mig før alle andre. Hun viste mig en standard, der er højere end andres. Hun skabte mit stærke personlige team, som har rykket mig enormt. Hun har hidtil rejst over 15 millioner kroner til min karriere og dermed muliggjort, at jeg kunne få de allerbedste sæder i de allerbedste teams, siger Frederik Vesti

Årets afsluttende race køres på Monza den 18-20. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce