Annonce
Billund

Vesti gør det igen

Andet løb bragte Vesti allerøverst på podiet. PR-foto

F4-mesterskab: Andet løb bragte Vesti allerøverst på podiet. I tredje løb endte det med en 6. plads, efter han undervejs havde været oppe på en 4. plads.

Billund: Sjette afdeling af det tyske F4-mesterskab løb i weekenden af stablen på Nürburgring. En topmotiveret Frederik Vesti fuld af selvtillid var klar til weekendens udfordringer efter sidste løbsweekends succes på Hockenheim.

Det gik dog ikke helt som ønsket. I den første kvalifikation satte Vesti 5. hurtigste tid. Efter at have oversatset lidt under træningerne blev der holdt en smule for meget tilbage, da det gjaldt. Men det blev der rettet op på til anden kvalifikation, hvor 2. hurtigste tid gav ham en placering i det andet løb ved siden af føreren af mesterskabet, 18-årige Lirim Zendeli, der kører på sit 3. år i den tyske serie.

Andet løb gik endnu bedre og med en Vesti allerøverst på podiet. I tredje løb endte det med en 6. plads, efter at have været oppe på en 4. plads. Men det var alligevel en glad Vesti, der bagefter tog imod ros fra team, familie og venner.

- Det fedeste race. Alles kamp mod alle. Jeg havde et forrygende løb. Angreb fra start til slut. Jeg blev lidt for ivrig og forbremsede mig for enden af langsiden. Der røg nogle gode placeringer, men det er de her sats, der bare skal forsøges indimellem, siger Frederik Visti.

Sidste løbsweekend i det tyske mesterskab finder sted 22-23. september på Hockenheim.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce