Annonce
Sport

Vestjyden fik intet med fra Sjælland

Esbjerg Cricketklub er tvunget til at vinde næste opgør, hvor de ude møder Herning, hvis de skal holde kontakten til de øvrige bundhold. Arkivfoto: Lars Johansen.

København: Turen til Storkøbenhavn fik ikke det ønskede udfald for Esbjerg Cricketklub, der tabte både til de direkte konkurrenter fra Albertslund og topholdet fra KB.

Søndagens kamp mod KB blev en kort affære. Esbjergenserne scorede her kun 84. Turen i marken begyndte godt for esbjergenserne, men trods fire hurtige gærder, kunne esbjergenserne ikke hindre topholdet i at tage sejren.

Det er også mere lørdagens 166-127 nederlag til Albertslund, der kan få stor betydning for esbjergenserne, der med nederlaget nu har to point op til Albertslund.

- Kampen kan have afgjort nedrykningen for os. Det bliver svært, for vi skal vinde to kampe mere end Albertslund for at slutte over dem i tabellen, fortæller Esbjerg Cricketklubs Kasper Rubin.

En af de bedste muligheder for at hente ind på Albertslund får esbjergenserne om små to uger, når de ude møder det tredje bundhold, Herning.

KB - Esbjerg Cricketklub 87 for fire - 84 for 10.

Cricket, elitedivision.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Hashsælger kørte narkokørsel

Leder For abonnenter

Vi gør det fortsat ikke godt nok

Møgsagerne i det offentlige Danmark har stået i kø med milliardsvindel med udbytteskat, misbrug af Socialstyrelsens midler og tilsyneladende meget grove forhold hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. Lokalt har vi såmænd også haft et tilfælde, hvor fire personer er blevet sigtet for bedrageri mod Sygehus Lillebælt. Alt dette til trods: Vi er fortsat verdens mindst korrupte land sammen med New Zealand. Det viser anti-korruptionsbevægelsen Transparency Internationals årlige undersøgelse af forholdene i 180 lande. Egentlig er det ikke så overraskende. Inderst inde ved de fleste danskere jo godt, at bestikkelse hører til sjældenhederne. Få borgere kunne finde på at tilbyde myndighedspersoner erkendtligheder i forventning om modydelser. Og endnu færre offentligt ansatte kunne formentlig drømme om at tage mod penge eller tvivlsomme vennetjenester. Vi har grund til at glæde os over dette forhold. Korruption er en kræftsvulst på samfundet. Den gør alt dyrere og langsommere, fordi udgifterne til korruption skal lægges oven i prisen på alle projekter, hvor man tilmed langtfra kan være sikker på, at de bedste og billigste får overdraget en given opgave. Derfor er det heller ikke noget tilfælde, at de mest korrupte lande som regel også er de fattigste med for eksempel Sydsudan, Somalia og Syrien som nationer, der både er bundkorrupte og aldeles rædselsfulde at bo i. Korruption er imidlertid langtfra kun et økonomisk problem. Endnu værre er det, at bestikkelse tærer på ethvert samfunds vigtigste kapital, nemlig tilliden mellem borgerne indbyrdes og i forhold til myndighederne. Danmark er fortsat et samfund bygget på gensidig tillid. Men ligesom vi trods førstepladsen mister point på opgørelsen over korruptionens omfang, er der også en blevet plads til en lille tvivl i mange danskeres forhold til myndighederne. Den situation er netop opstået på grund af den senere tids mange skandaler. Så jo, vi gør det godt. Men vi gør det fortsat ikke helt godt nok.

JV Podcast

JV Podcast: Danfoss-fyringer, rekord-opkøb og en enkelt københavner-chef huserer på Als

Esbjerg

Borgmester kalder partifælles selv-erklærede mærkesag for fuldstændig urealistisk: Vil koste 63,7 millioner kroner om året

Annonce