Annonce
Sport

Vestjyden fik intet med fra Sjælland

Esbjerg Cricketklub er tvunget til at vinde næste opgør, hvor de ude møder Herning, hvis de skal holde kontakten til de øvrige bundhold. Arkivfoto: Lars Johansen.
Annonce

København: Turen til Storkøbenhavn fik ikke det ønskede udfald for Esbjerg Cricketklub, der tabte både til de direkte konkurrenter fra Albertslund og topholdet fra KB.

Søndagens kamp mod KB blev en kort affære. Esbjergenserne scorede her kun 84. Turen i marken begyndte godt for esbjergenserne, men trods fire hurtige gærder, kunne esbjergenserne ikke hindre topholdet i at tage sejren.

Det er også mere lørdagens 166-127 nederlag til Albertslund, der kan få stor betydning for esbjergenserne, der med nederlaget nu har to point op til Albertslund.

- Kampen kan have afgjort nedrykningen for os. Det bliver svært, for vi skal vinde to kampe mere end Albertslund for at slutte over dem i tabellen, fortæller Esbjerg Cricketklubs Kasper Rubin.

En af de bedste muligheder for at hente ind på Albertslund får esbjergenserne om små to uger, når de ude møder det tredje bundhold, Herning.

KB - Esbjerg Cricketklub 87 for fire - 84 for 10.

Cricket, elitedivision.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Annonce