Annonce
Erhverv

Vestjysk kæde lancerer sin 15. butik: Nyt supermarked åbner i Fredericia

Ejvind Okholm er direktør i supermarkedslæden ABC Lavpris, der åbner en butik i Fredericia om et års tid. Pressefoto
ABC Lavpris er navnet på det supermarked, som ultimo 2020 eller primo 2021 slår dørene op til en 3500 kvadratmeter stor butik tæt ved af en Fredericias travle indfaldsveje.
Annonce

Fredericia: Om et års tid får fredericianerne endnu en indkøbsmulighed, når det kommer til dagligvarer.

Supermarkedskæden ABC Lavpris oplyser i en pressemeddelelse, at den i slutningen af 2020 eller i begyndelsen af 2021 åbner en 3500 kvadratmeter stor butik på Venusvej 12A, hvor Vestcentret tidligere lå.

- Vi har længe haft et godt kig på Fredericia, som vi kender som en god og aktiv handelsby. Vi vil meget gerne være en del af den vækst og positive udvikling, vi ser i de østjyske byer, og vi glæder os til at vise Fredericia, hvad vi kan, fortæller Ejvind Okholm, der er direktør i ABC Lavpris-kæden, i pressemeddelelsen.

Annonce

- Det er en drømmeplacering

Grunden på Venusvej blev overtaget 1. december. Det er tæt på Vejlevej, som er en af byens største indfaldsveje, hvor der i forvejen ligger mange butikker, og hvor andre dagligvarekæder er repræsenteret.

- Vi bruger mange kræfter og lang tid på at udvælge vores placeringer, for med vores størrelse kan vi ikke tillade os mange fejlskud. Vi var meget begejstrede, da vi sammen med Nordicals Trekantområdet kunne lukke handlen på Venusvej, for den har vi længe haft i kikkerten. Det er en drømmeplacering med god adgang, stor synlighed og et godt kundegrundlag, siger Ejvind Okholm.

ABC Lavpris betegner sig selv som en selvstændig og familieejet supermarkedskæde, der har sit ophav i den første ABC-butik, som åbnede i Videbæk i 1981. I dag består kæden af 14, snart 15 butikker, som med cirka 650 ansatte ifølge pressemeddelelsen omsætter for cirka 1,3 milliarder kroner om året.

- Vi er et lavprissupermarked og ikke en discountbutik. Der er en stor forskel, og det vil du opleve, når du besøger vores butikker. Vi har blandt andet et meget stort varesortiment, vi lægger stor vægt på vores frugt- og grøntafdelinger, og vi har ofte helt lokale produkter på hylderne, forklarer Ejvind Okholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce