Annonce
Esbjerg Energy

Veteranen Hjulmand viste vejen i drømmekamp

Sune Hjulmand sørgede for målene til 1-0 og 2-0, da Esbjerg Energy tirsdag aften imponerede med en sejr på hele 6-0 i Rungsted. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
30-årige Sune Hjulmand spiller i fjerdekæden hos Esbjerg Energy, og han laver ikke længere mange mål, men han gik forrest i tirsdagens fornemme udesejr på hele 6-0 i Rungsted.
Annonce

ESBJERG ENERGY: Det udviklede sig til en regulær ydmygelse af hjemmeholdet, da et meget veloplagt Energy-mandskab tirsdag aften gæstede ellers formstærke Rungsted.

Hele 6-0 (3-0, 1-0, 2-0) vandt Esbjerg Energy, og dermed må man da i den grad sige, at holdet fik pletten fra fredagens hjemmebanenederlag på 4-0 mod Frederikshavn vasket af.

Sune Hjulmand og resten af særdeles velfungerede fjerdekæde var med til at gøre forskellen. Hjulmand, der ellers ikke har fundet vej til netmaskerne en eneste gang indtil videre i sæsonen, scorede til både 1-0 og 2-0. Og allerede efter knapt 13 minutter blev det endnu bedre for Energy, da Matthew Pistilli øgede til 3-0.

I midterperioden blev det 4-0 ved Zach Pochiro, og også i tredje periode sad tingene lige i skabet for gæsterne, der satte trumf på med scoringerne til 5-0 og 6-0 ved Simon Grønvaldt og Valdemar Ahlberg.

Alle seks Energy-mål blev i øvrigt scoret i fem mod fem.

Og så var det i øvrigt første gang i denne sæson, at Energy holdt nullet, så naturligvis også en stor præstation af målmand Mathias Seldrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Tanja har været sygemeldt med stress tre gange: - Jeg kan bedre holde til presset, når jeg arbejder hjemme

Kolding

Nyt forsøg i Kolding Kommune: Nu må Tanja og kollegaerne arbejde hjemme i op til tre dage om ugen

Trekantområdet

VB-træner Gâlcă efter oprykningen: En stor sejr for os alle

Annonce