Annonce
Haderslev

Veteranernes udvidede mødested indvies

På grund af de mange kaserner i Haderslev Kommune er der også relativt mange, som har væet udsendt. Der bor lokalt over 700 veteraner. Arkivfoto: Jacob Schultz
Omkring 700 lokale veteraner får en nyindrettet lejlighed.
Annonce

HADERSLEV: De lokale veteraner har længe haft et mødested i Lavgade 9. Det er nu blevet udvidet. De nyrenoverede lokaler indvies på fredag klokken 13.

Det sker på 3. sal. Indvielsen rykker derpå ned på 1. sal i det pædagogiske rehabiliteringscenter Verdandes lokaler på 1. sal, da der er bedre plads.

Nogle af veteranerne har sammen stået for renoveringen af lejligheden på 3. sal gennem de seneste måneder. Den skal fungere som et samlingssted for dem til aktiviteter, eller når de bare har lyst til selskab.

Haderslev Kommune stiller lejligheden til rådighed. Formanden for beskæftigelses- og integrationsudvalget Jon Krongaard (DF) indvier samen med kommunens veterankoordinator Mogens Østergaard lejligheden klokken 13, hvor det vil være mulighed for at gå rundt og se den.

Derefter er der reception for inviterede på 1. sal. Der er blandt andet inviteret gæster fra Veterancentret, Haderslev Kaserne, Fighter Wing Skrydstrup, Beredskabsstyrelsen, KFUMs Soldaterhjem, Veteranstøtten og forskellige frivillige. Nogle af de veteranerne, som har været med til istandsættelsen, kommer på dagen.

Derudover holder veteranerne efter eget ønske deres eget arrangement for veteraner og pårørende på et andet tidspunkt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Fodbold

SønderjyskE-sportschef gav grønt lys til at starte festen

Varde

Antons hus kan du få for 100.000 kroner

Annonce