Annonce
Ribe-Esbjerg HH

Veteranmålmand i Ribe-Esbjerg HH til 2022

Søren Rasmussen har forlænget sin aftale med Ribe Esbjerg HH i to år. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Søren Rasmussens førsteprioritet var at forlænge sin aftale med Ribe-Esbjerg HH, og han har stadig masser af lyst til at spille håndbold på højeste niveau.
Annonce

RIBE-ESBJERG HH: Som JydskeVestkysten erfarede i sidste uge, spiller veteranmålmand Søren Rasmussen også i Ribe-Esbjerg HH i de kommende sæsoner.

Klubben og den 43-årige keeper, som vestjyderne hentede i Bjerringbro-Silkeborg i sommeren 2018, er blevet enige om en ny toårig kontrakt.

- Søren er en af ligaens mest rutinerede målmænd. Selvom han efterhånden er godt oppe i årene, er han stadig i rigtig god form. I denne sæson har han været kampafgørende flere gange - og vi håber, at han også kan holde det høje niveau i fremtiden, siger bestyrelsesmedlem Johnny Nim.

Og Søren Rasmussen er tilfreds med at kunne blive i klubben, der i øjeblikket indtager ligaens tredjeplads.

- Jeg er glad og stolt over at kunne forlænge aftalen. Jeg glæder mig til at være en del af den videre udvikling. Vi har gang i noget spændende, og vi kan rykke os endnu mere.

- Og så har kroppen det stadig rigtig godt. Jeg har fortsat masser af lyst til at spille håndbold. Jeg er lige så sulten som for 10 år siden, fortæller han.

Hvem der bliver Søren Rasmussens makker i REHH-målet i den kommende sæson, er endnu ikke på plads. Ifølge avisens oplysninger ønsker klubben at forlænge med Tim Winkler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Annonce