Annonce
Læserbrev

Vi er ikke bange for forandringer når det giver mening

Annonce

Læserbrev: Nu er Vestkysten og Tønder kommune ikke et museum, som folk fra resten af Danmark kan forvente ser ud, som da de var børn, eller for 100 år siden, vi er faktisk mennesker af kød og blod, som lever her. Vi har valgt af kærlighed til egnen at blive her, vi har valgt at opfostre vores børn i et lidt roligere tempo end i storbyen, det gør vi, fordi vi elsker vores egn og område.

Men vi prøver også at udvikle området, til gavn for os der bor her, det har vores forfædre her på egnen gjort i mange hundrede år. Digerne og forlandet som er så unikt, det er præget og skabt af vores forfædre. Man har rettet åer ud og gjort landindvindinger, da resten af Danmark råbte på fødevarer. I takt med, at der ikke er det samme behov for landbrugsjord, bliver åer tilbageført til oprindelig form, og landindvinding stoppet. Dette er med til at skabe unikke naturområder, som vi alle elsker.

Vi er om nogen bekymrede for klimaforandringerne med højere vandstande, der vil ramme vores område hårdt.

Når vi med vindmøller kan hjælpe klimaet, sikre Danmark tilskudsfri billig grøn energi og samtidig kan tilføre lokalområdet mange gode penge til lokal udvikling, ja, så er vi som vores forfædre klar til omstilling og til at gøre plads til vindmøller. Når der om 30 år forhåbentlig ikke er behov for møllernes energi mere, ja så skal de jo bare væk igen – Vi er ikke bange for forandringer, når det giver mening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce