Annonce
Vejen

Vi glædes over de gode ting

Annonce

LÆSERBREV: Vi prøver på ingen måde at tage æren alene, men vi tillader os at glædes os over de mange gode ting, der sker på 0-18 års området i Vejen kommune.

Det er f.eks: Det budget, der er sendt ud til høring indeholder gode løft af skoleområdet og nødvendige investeringer på dagpasningsområdet.

Punktet på sidste byrådsmøde, hvor det konstateres, at det går rigtig godt med trivslen, og at antallet af uddannelsesparate er godt over landsgennemsnittet. Der bliver arbejdet godt med de politiske mål både på dagpasningsområdet og på skolerne.

De mere motiverende og varierende læringsmiljøer er også godt på vej. Der bliver arbejdet med disse over hele linjen og delt erfaringer i forhold til, hvad der virker. Der er givet midler til målrettede projekter på Højmarksskolen inkl. de forbundne børnecentre i Glejbjerg og Føvling, Østerbyskolen, Rødding skole/Lintrup Børnecenter og område 2 på dagtilbudsområdet. Der er midler til flere projekter I de næste to år andre steder, så alle kommer med.

Der er tilført centrale midler til mere pædagogisk personale i daginstitutionerne på i alt 3,5 million, der allerede nu er ude at virke.

Der er tilført centrale midler til generel løft af folkeskolen på i alt 2,4 million, der nu fordeles på skolerne og giver flere lærerhænder i resten af 2020.

Alle disse gode tiltag har fuld opbakning i hele skole og børn udvalget og fra det meste af byrådet. Det giver tilsammen et rigtig godt løft af området, og det glæder os. Det betyder ikke vi er i mål, der er stadig meget at gøre for udvalg og byråd i samarbejde med vore dygtige ledere, lærere, pædagoger og andet personale i skole og dagtilbud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce