Annonce
Debat

Vi har ikke brug for medfølelse i DF

Annonce

Læserbrev: Socialdemokraten Svend Åge Møller ønsker i et læserbrev i JV, at DF må afgå ved døden.

Vi i Dansk Folkeparti er i mange politiske emner meget uenige med socialdemokraterne men kunne da ikke komme helt derud, hvor Svend Åge Møller har bevæget sig hen med sit læserbrev.

Der er stillet spørgsmål ved Dansk Folkeparti holdning til kristendommen. Der bør ikke være tvivl om, at Dansk Folkeparti er for Gud - Konge(Dronning) - og Fædreland.

Samme Svend Åge udtrykker medfølelse for Dansk Folkeparti i denne svære tid. En medfølelse, som vi helst er helt fri for, og ikke har brug for.

Dansk Folkeparti, Esbjerg afdeling, har en meget solid vælgeropbakning, og er med en positiv udvikling i tilgangen af medlemmer til Dansk Folkeparti en af de største lokalafdelinger målt på medlemmer..

Svend Åge Møller skriver om manglende værdiladet politik i Dansk Folkeparti.

Ved at følge oplægget til den nye finanslov har Socialdemokratiet åbenbart problemer med det værdiladede, idet der alene er afsat 200 mio. på ældreområdet. Ikke specielt imponerende.

Det kan skyldes at presset fra støttepartierne, specielt De Radikale, har sat mere fokus på de, som ikke altid vil Danmark det godt. Der skal jo være penge til vennerne.

EU og Dansk Folkepartis holdning til en udmeldelse af EU optager åbenbart også også Svend Åge Møller. Dansk Folkeparti er klart for en udmeldelse af EU som organ, men tilhænger af samhandel med andre lande og EU.

Det er vigtigt for Dansk Folkeparti, at være herre i eget hus. Så enkelt er det.

Dansk Folkeparti kunne ikke på trods af mange, og store uenigheder komme dertil, hvor Svend Åge Møller er kommet, at ønske døden for en politisk modstander.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Sønderjyske taber VAR-drama mod Vejle

Esbjerg

Kulturens Døgn i coronaens skygge

Team Esbjerg For abonnenter

Uha - hvor var det tæt på: Team Esbjerg slået med mindst mulig margin i en forrygende kamp

Annonce