Annonce
Ugens Bedste

Vi laver historier, som ingen andre laver

Det er ikke kun i toppen af Venstre, at der gennem et stykke tid har været ballade. Det har der også været i partiets kommuneforening i Billund. Her har man taget det opsigtsvækkende skridt at ekskludere et fremtrædende byrådsmedlem, Lars Hansen.

Begrundelsen har blandt andet været, at han stemte imod Venstres gruppe, da byrådet skulle tage stilling til gennemførelsen af loven om håndtryk ved ceremonierne for nye statsborgere.

Men der er også en række andre grunde til, at Lars Hansen er blevet smidt ud af Venstre. De grunde kom frem på en ekstraordinær generalforsamling i Venstres kommuneforening onsdag aften. JydskeVestkystens lokalredaktør, Andreas Bjerre, var den eneste journalist til stede, og derfor kunne vi som det eneste medie ikke blot fortælle om eksklusionen, men også lave artiklen: Derfor ville Venstre af med Lars Hansen.

Den er blandt de fem JydskeVestkysten-artikler, jeg vil fremhæve fra den seneste uge, og som der herunder er links til. Fire af artiklerne er alle eksempler på journalistik, som kun er blevet til, fordi JydskeVestkysten har undersøgt og afdækket forhold, som formentlig ellers ikke ville være kommet frem. Det er alle sager, som vi vedholdende har fulgt gennem lang tid.

Den femte artikel er i en helt anden boldgade. Det er en reportage fra dronningens besøg i denne uge i Sydslesvig. Det er et besøg, som det er vigtigt for os at berette om. Dels fordi vi ved, at der ikke mindst i vores del af landet er stor interesse for kongehuset, og dels fordi vi som medie, der grænser op til Tyskland, føler en særlig forpligtelse til at følge, hvad der sker lige syd for den dansk-tyske grænse.

Jeg vil ønske dig god læselyst med den kommende uges JydskeVestkysten-artikler og en rigtig god weekend!

Annonce

Mest læste

Annonce
Aabenraa For abonnenter

Hvorfor? Hvert tredje barn i Aabenraa må se langt efter flere varme hænder

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

Så er det afgjort: Stort flertal giver grønt lys til nedrivning af Skansegården

Danmark

Lyt med: Louises mand døde af kræft som 37-årig - Jeg fører vores livsværk videre i hans ånd

Annonce