Annonce
Læserbrev

Vi politikere tænker os grundigt om

Læserbrev: Harry-Bjørn Petersen (HBP) havde 7. maj en artikel i JV omkring ”levende hegn”, hvor han efterlyser, hvad vi politikere dog tænker på, og at det er det dummeste, vi har foretaget os, samt at vi kunne have brugt pengene bedre på en del andre politikområder.

Lad mig indledningsvist sige, at jeg altid glæder mig, når vores borgere bekymrer sig om vores natur og miljø her i Aabenraa Kommune - det er positivt.

HBP`s udtalelser om, at det er det dummeste, vi har foretaget os, må stå for hans egen regning, og det undlader jeg hermed at kommentere yderligere på.

Jeg vil gerne berolige HBP og øvrige borgere med, at politikerne i teknik- og miljøudvalget, TMU, samt vores medarbejdere i forvaltningen og i driftsenheden har meget stor fokus på netop naturen og miljøet og herunder selvfølgelig også biodiversiteten.

Man kan spørge sig selv: Hvorfor skulle vi politikere dog ikke også have det?

Som politikere er vi selvfølgelig meget bevidste omkring, hvad der er til glæde og gavn for naturen og miljøet, og vi har i forvaltningen yderst kompetente fagfolk til at vejlede os på disse områder.

Til rigtigt mange af vores byrådsmøder har vi dagsordenpunkter, hvor FN´s 17 verdensmål bliver nævnt og herunder ofte bæredygtighed – det skal vi politikere selvfølgelig altid have fokus på og med i vores overvejelser, og det skal vi selvfølgelig også blive endnu bedre til i fremtiden – ingen tvivl om det.

Når det så er sagt, er TMU selvfølgelig også forpligtet til at overholde de budgetrammer, der er på de forskellige politikområder herunder blandt andet området omkring levende hegn og grøfter og vandløb, som også er meget vigtige områder for biodiversiteten.

Så kære, HBP, vi prøver faktisk at tænke os godt og grundigt om, når vi træffer politiske beslutninger i TMU og i byrådet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klima

Indien skruer op for solkraft

112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Erhverv

Klar melding: Tyskland byder inden for hos Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce