Annonce
Debat

Vi skal værne om vores værdier

Annonce

Læserbrev: Efter den sidste tids forfærdelige terrorangreb fra fanatiske muslimer, må man da håbe, at selv de mest naive og godtroende mennesker har fået nok af vanvittige muslimers handlinger. Her tænker jeg selvfølgelig ikke på De Radikale eller Enhedslisten, som må regnes for at være udenfor terapeutisk rækkevidde.

Jeg tror og håber, at Danmark og Europas befolkninger støtter Frankrig 110 procent. Vores ytringsfrihed er en rettighed, en livsnerve for Europas kulturværdier, så selvfølgelig skal vi ikke give os en millimeter.

Derimod skal vi stoppe al indvandring fra muslimske lande og sende så mange hjem hurtigst muligt. Islam er et fremmedelement, som ikke har nogen berettigelse i Europa.

Jeg synes, den europæiske presse skulle snakke sammen og værne om vores fælles værdier og bringe Muhammed-tegningerne minimum et par gange årligt, så Erdogan og imamer måske fatter, at i Europa inklusiv Danmark er det demokratiet og ytringsfriheden der tæller og ikke en vanvittig middelalderlig religion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

3. døgn uden nye smittede: Vadehavsskole er ved at have styr på smitteudbrud

Annonce