Annonce
Tønder

Vi synger sammen – også i foråret 2020

Tønder: Sangeftermiddagene "Vi synger sammen" fortsætter med et blandet program i foråret 2020: Mandag den 17. februar, mandag den 16. marts og mandag den 20. april, alle gange klokken 14 – 16 i Brorsonhus.

- Det er i høj grad blevet moderne at synge. Fællessang binder os sammen og skaber fællesskab. Desuden viser en række undersøgelser, at det at synge sammen gør os både gladere, lykkeligere og sundere, skriver formand for menighedsrådet, Kirsten Juul Sørensen, i en pressemeddelelse.

I 2020 er der rig lejlighed til at synge mange af de sange, som vi kender og holder af. 100-året for Genforeningen, men også 75-året for afslutningen af Anden Verdenskrig er vigtig at mindes og fejre.

Der er rigtig mange forårssange at tage fat på, nye og gamle. Deltagerne skal gensynge og genopfriske nogle af de sange, der forbindes med Genforeningen og besættelsen for 75 år siden, og vi vil også synge de bedste af de nyere og allernyeste sange og salmer.

Der bliver også tid til en god kop kaffe/te med småkager og hyggesnak./aki

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Derfor skal vi turde drømme stort

Martin Braithwaite er en god fodboldspiller, og det har han været i mange år. Ellers bliver man ikke førsteholdsspiller i Esbjerg fB, professionel i Frankrig, England og Spanien. Man bliver ikke landsholdsspiller. Det krævet særligt talent og særlig arbejdsomhed. Men et vildt, vidunderligt og vanvittigt klubskifte fra en spansk bundklub, Leganés, til en af verdens allerstørste, mest mytiske fodboldklubber, FC Barcelona, ændrer alligevel alt. 28-årige Martin er ikke længere bare en dygtig fodboldspiller, han er en stjerne, katapulteret ind på lystavlen hos stort set alle danskere. I løbet af en uge. Vi skriver sjældent om fodbold på denne plads, det bliver ikke omdrejningspunktet herfra. Men der er noget i den historie, som er værd at hæfte sig ved. Den er enormt inspirerende. Historien om en ung knægt fra Esbjerg, der – når man hører alle anekdoterne, der dukker frem nu, og det er mange - altid har haft en stålsat tro på sig selv, et mod til at sætte ambitionerne højt og en ukuelig vilje til at forfølge dem. Vejen til Barcelona har ikke været let. Der har været omveje, og der har været kampe og klubophold undervejs, som var mindre vellykkede. Men han holdt fast. Så mens alverden var ved at tabe underkæben, da knægten fra Esbjerg lørdag eftermiddag stod klar på sidelinjen på Camp Nou, Barcelonas hjemmebane, klar til at gøre sin debut som Messis holdkammerat, var hovedpersonen afklaret. Det var jo lige præcis det scenarie, han havde forestillet sig i mange år. Det starter med en drøm. Man når ingen steder uden, i fodbold, i politik, i erhvervslivet, i skolen, i livet. Det kræver mod at drømme stort. Det kræver fantasi. Selvfølgelig kræver meget mere end det at se drømme blive til virkelighed. Der er ganske givet flere knuste drømme end det modsatte derude, så meget desto mere er der grund til at nyde øjeblikket, når det lykkes en af vores egne at indfri en vild drøm. Mærke det. Glæde sig. Kan man komme fra et ungdomsfodboldhold i Sædding-Guldager til førsteholdet i FC Barcelona, kan alt ske. Drøm det. Drøm stort. Og gå efter den. Tænk sig; det kunne jo være, at også din gik i opfyldelse.

112

Dige repareret ved Møllehus i nat: - Vi er fortsat i forhøjet beredskab

Annonce