Annonce
Podcast

Vi vinder EM - og nu skal du høre hvordan

Signe Vestergaard Bansø, redaktør for Avisen Danmark Podcasts, giver dig her sine bedste tips til, hvad du kan høre på podcast.

Podcasts: Jeg har to podcasts til dig, som er perfekte at varme op med til lørdag aftens vind-eller-forsvind kamp mod Tjekkiet.

De kan hjælpe dig til at komme i den helt rigtige stemning og til at slå ventetiden ihjel frem mod kampen.

De er en del af de podcasts, du som abonnent har adgang til hos Jysk Fynske Medier.

Er du fuldstændig ligeglad med fodbold, så gå direkte til de to sidste punkter.

Venlig hilsen Signe Vestergaard Bansø, redaktør på Avisen Danmarks podcasts.

1"Danmark fortæller": God kamp til Eriksen og overlæreren

Dr. Monster ønsker Christian Eriksen god kamp lørdag aften i sin oplæsning i "Danmark fortæller". Og så fortæller han, hvordan Danmark vinder EM. Derfor skal du høre podcasten som opvarmning mod braget mod Tjekkiet.

"Dr. Monster" alias min kollega Flemming Mønster skriver nogle skide skægge klummer for at være ærlig. Og den her om Danmarks vej mod at vinde EM er en af de allermest underholdende. Derfor bad jeg ham om at læse den op, så du kan høre den, mens du varmer op til kampen lørdag aften. Jeg vil egentligt bare sige god fornøjelse med den.

2 "Gangbar": Helten faldt men eventyret lever

Vært Tommy Byrne har lavet en "Gangbar" om det perfekt konstruerede eventyr, som Danmarks vej op til og under EM er blevet til. Der var ingen vej tilbage, da Christian Eriksen faldt om på fodboldbanen. Og siden da er spændingskurven kun gået op ad. Tommy laver nogle fantastiske podcasts i "Gangbar", men denne er helt speciel. Derfor anbefaler jeg den til dig.

3 "Erhvervsklubben": Slut med dårlig rengøring og uappetitlig mad i Forsvaret

Rengøringsfirmaet ISS har måtte betale 100 millioner kroner for at slippe ud af en kontrakt med Forsvaret, som virksomheden ikke kunne leve op til. I "Erhvervsklubben " giver erhvervsredaktør Jens Bertelsen dig hele historien, som har store konsekvenser for ISS. I "Erhvervsklubben" får du altid de største erhvervshistorier med de bedste eksperter. Derfor anbefaler jeg den til dig.

4 "Danske Drabssager" med virkelighedens drab

Amagermanden, en dræbt dreng på en børnehjem i Hellerup og en lystmorder er bare tre af virkelighedens mest opsigtsvækkende drabssager, som er blevet til podcasts i serien "Danske Drabssager". "Danske Drabssager" er en af de mange true crime podcasts, som vælter frem om virkelighedens kriminalitet. Nogle mere vellykkede end andre, men det tyder på, at der er en nærmest umættelig appetit på true crime blandet podcastlyttere. Ligesom krimier i bogform selvfølgelig også er populære.  Bauer Medias "Danske Drabssager" er dog en af de mere vellykkede true crime podcastsserier. Derfor anbefaler jeg den. Der er 28 afsnit, og hvis du er i tvivl om, hvor du skal begynde, så synes jeg, at du skal lytte til afsnittet "Drabet i soveværelset" som det første.

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Sydjylland

Nyd den 182 kilometer lange rute: Denne video tager dig med på Tour de France-stjernernes 3. etape hele vejen fra Vejle til Sønderborg - se om de kommer forbi dit hjem

Varde For abonnenter

I 12 år lå Heidi bundet til sin seng af smerter: Pludselig fik hun et syn og hørte en stemme – og nu er hun helbredt

Esbjerg For abonnenter

Efter 45 år i strandvejs-villa med havudsigt er tidligere minister flyttet ind i penthouselejlighed i indre by med sin hustru: Nu har han et godt råd til andre

Aabenraa

Politiet søger ung mand med rød kasket efter mystiske brande: - Vi er interesserede i at tale med ham

Jørn frygter, han dør, før han får svar: Nu tager patienter sagen i egen hånd

Kolding For abonnenter

Beboer i kolonihave, hvor lig blev fundet nedgravet: Gerningsmænd kan have efterladt seddel om gravearbejde

Erhverv For abonnenter

Nabo til populært naturområde fandt døde havørreder i massevis på sin gåtur: Her er forklaringen

For abonnenter

Fynbo med fem robotfirmaer: Søren Juul køber op og skyder mange flere penge ind i robotterne

Kultur

For 50 år siden fik grand prix-stjernen fra Ansager sin debut i barndomsbyen: - Jeg spillede og sang af hjertets lyst, og det er jo aldrig en dårlig indgang til tingene

Skoleskydernes yndlingsvåben i USA er som et legosæt og fås også i lyserød

Aabenraa

To brande anmeldt tæt på hinanden med 10 minutters mellemrum: Politiet søger vidner

Sønderjylland For abonnenter

Mindre sønderjysk by er blevet tre nye reality-stjerner rigere: Deres familier rammes også af det

Kolding

Uhyggeligt solouheld: To unge mænd påkører træ