Annonce
Haderslev

Viborg-kunstner sætter Haderslev Havn i relief i ny udstilling

Billedkunstneren Annette Gerlif fra Viborg er klar med en spændende udstilling i Haderslev Kunsthus. Til udstillingen i Haderslev har hun ladet sig inspirere af miljøet omkring Kunsthuset og havnen i Haderslev. PR Foto
Haderslev Kunstforenings næste udstilling er med billedkunstneren Annette Gerlif, der har lavet en udstilling specielt til Haderslev.

Haderslev: Billedkunstneren Annette Gerlif fra Viborg er klar med en spændende udstilling i Haderslev Kunsthus I perioden fra 22. februar til 22. marts udstiller hun for første gang i Haderslev Kunstforening. Annette Gerlif er optaget af byens rum og tomme rum, hvor historien har fundet sted – eller vil finde sted. Hun arbejder med forskellige materialer og forskellige farvesammensætninger, stærke farver, lyse farver, transparenthed og farvemætning. Til udstillingen i Haderslev har hun ladet sig inspirere af miljøet omkring Kunsthuset og havnen i Haderslev. Der vil derfor i Kunsthusets store rum blive vist værker specielt fremstillet til udstillingen. Det drejer sig blandt andet om installationer med små skibe, et stort værk på sejldug, malerier af skibe, skibsmaster, sejl, reb, signalflag, bådhus og meget mere.

Annonce
I perioden fra 22. februar til 22. marts udstiller Annette Gerlif for første gang i Haderslev Kunstforening. Hun er optaget af byens rum og tomme rum, hvor historien har fundet sted – eller vil finde sted. PR Foto

Fernisering

Annette Gerlif er uddannet fra Aarhus Kunstakademi i 2008 og har modtaget flere legater – senest i 2017, hvor hun modtog legat fra Statens Kunstfond. Ferniseringen finder sted lørdag den 22. februar klokken 14, hvor Annette Gerlif vil være tilstede. Åbningstalen bliver ved museumsinspektør Nynne Sanderbo Martinussen. Alle er velkomne, og der er gratis entré. Udstillingen har åbent hver lørdag og søndag fra kl. 13.00 – 16.00 samt onsdage fra klokken 16.00 – 19.00. Der er gratis adgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Derfor skal vi turde drømme stort

Martin Braithwaite er en god fodboldspiller, og det har han været i mange år. Ellers bliver man ikke førsteholdsspiller i Esbjerg fB, professionel i Frankrig, England og Spanien. Man bliver ikke landsholdsspiller. Det krævet særligt talent og særlig arbejdsomhed. Men et vildt, vidunderligt og vanvittigt klubskifte fra en spansk bundklub, Leganés, til en af verdens allerstørste, mest mytiske fodboldklubber, FC Barcelona, ændrer alligevel alt. 28-årige Martin er ikke længere bare en dygtig fodboldspiller, han er en stjerne, katapulteret ind på lystavlen hos stort set alle danskere. I løbet af en uge. Vi skriver sjældent om fodbold på denne plads, det bliver ikke omdrejningspunktet herfra. Men der er noget i den historie, som er værd at hæfte sig ved. Den er enormt inspirerende. Historien om en ung knægt fra Esbjerg, der – når man hører alle anekdoterne, der dukker frem nu, og det er mange - altid har haft en stålsat tro på sig selv, et mod til at sætte ambitionerne højt og en ukuelig vilje til at forfølge dem. Vejen til Barcelona har ikke været let. Der har været omveje, og der har været kampe og klubophold undervejs, som var mindre vellykkede. Men han holdt fast. Så mens alverden var ved at tabe underkæben, da knægten fra Esbjerg lørdag eftermiddag stod klar på sidelinjen på Camp Nou, Barcelonas hjemmebane, klar til at gøre sin debut som Messis holdkammerat, var hovedpersonen afklaret. Det var jo lige præcis det scenarie, han havde forestillet sig i mange år. Det starter med en drøm. Man når ingen steder uden, i fodbold, i politik, i erhvervslivet, i skolen, i livet. Det kræver mod at drømme stort. Det kræver fantasi. Selvfølgelig kræver meget mere end det at se drømme blive til virkelighed. Der er ganske givet flere knuste drømme end det modsatte derude, så meget desto mere er der grund til at nyde øjeblikket, når det lykkes en af vores egne at indfri en vild drøm. Mærke det. Glæde sig. Kan man komme fra et ungdomsfodboldhold i Sædding-Guldager til førsteholdet i FC Barcelona, kan alt ske. Drøm det. Drøm stort. Og gå efter den. Tænk sig; det kunne jo være, at også din gik i opfyldelse.

112

Dige repareret ved Møllehus i nat: - Vi er fortsat i forhøjet beredskab

Annonce