Annonce
Trekantområdet

Viceborgmester: Venneforeningen for Fredericia Teater er en succes

Viceborgmester Ole Steen Hansen (S) betegner venneforeningen Vores Fredericia Teater som en succes. Leni Sørensen er venneforeningens formand. Foto: Steen Højgaard
For et par år siden blev foreningen "Vores Fredericia Teater" stiftet. I dag beskrives støtteforeningen som en succes af blandt andre viceborgmester Ole Steen Hansen.

Fredericia: Stemningen var god, da støtteforeningen "Vores Fredericia Teater" lørdag havde indbudt medlemmer og alle andre til sommerfest på teatret i Prinsessegade 29.

- Det er så dejligt, at vi kan holde sådan en fest og ikke mindst fejre, at vores teater her i Fredericia er blevet hele Danmarks musicalteater. Teatret har jo igen vundet en Reumert-pris.

Sådan sagde viceborgmester og bestyrelsesmedlem Ole Steen Hansen (S), da han sammen med formanden for venneforeningen, Leni Søresen, bød velkommen i thansen-salen på teatret.

Ole Steen Hansen deltog også i foreningens stiftende generalforsamling på musikstedet Tøjhuset for et par år siden.

- Festen her i pinsen er et udtryk for den udvikling i foreningen, som er sket siden. Og vi skal nyde underholdning fra Danmarks bedste musical-akademi, der er vores eget og stedet, hvor stjerner fødes. Vi kan glædes over at have et fantastisk teater her i byen.

Ole Steen Hansen opfordrede til, at alle værner om teatret.

- Det er vores allesammens teater. Tak til foreningen for at stable den flotte fest på benene.

Bestyrelse

Bestyrelsen for "Vores Fredericia Teater":

Leni Sørensen, formand

Per Kristensen, næstformand

Louise Grotum Thygesen, kasserer

Kirsten Hassing Nielsen

Janni Bækmand

Joan Van-Der-Whele-Jensen

Beathe Nielsen

Tak for opbakning

Som formand for Vores Fredericia Teater takkede Leni Sørensen for ordene.

- Det er rigtig dejligt at mærke den store opbakning fra din side og fra hele teatrets ledelse og bestyrelse til vores forening. Også tak til medlemmer og frivillige. Det er så dejligt at mærke engagementet fra jer alle.

Hun udtrykte, hvad der er grund til at fejre ved sommerfesten:

- At Fredericia har et godt og pris-vindende teater. At vores forening er kommet godt i gang med spændende aktiviteter, at vi har plads til flere medlemmer, og at det er sommer, og at livet er skønt!

Annonce
Danmark For abonnenter

Statens planer om nye veje og jernbaner fanger tusindvis af borgere i usikkerhed: Helle har ventet på en afklaring i otte år

Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Ukrainer idømt fire års fængsel, udvisning og bøde på 71 mio kr. i stor sag om ulovlig cigaretfabrik: - Først i dette øjeblik er det gået op for mig, hvor alvorligt det er

Kolding For abonnenter

Anklager om flerårig dom i sagen om illegal cigaretfabrik: - Det viser, hvor alvorligt sådan noget her faktisk er

Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Annonce