Annonce
Læserbrev

Viceborgmesteren går efter manden og ikke bolden i læserbrev

Annonce

Læserbrev: I sit læserbrev "Modstandere af jollehavnen må falde til ro" lægger Ejler Schütt (viceborgmester for Dansk Folkeparti, red.) ud med at angive Hans Jürgen Becks sommerhusadresse for dernæst at skrive: " ... og formentlig helårsbolig i Tyskland". Hvilket formål tjener den sidste sætning?

Ejler Schütt skriver også: "I mine efterhånden mange år i politik har jeg aldrig oplevet så meget sludder og vrøvl samlet på et sted."

Det er et mildest talt bemærkelsesværdigt debatniveau, som Aabenraas viceborgmester lægger for dagen.

Viceborgmesteren har en udpræget tendens til at gå efter manden i stedet for bolden. Hvor er politikken henne i viceborgmesterens læserbreve?

Hvis det er den måde, byråds- og udvalgsmøder foregår på, kan man kun være dybt bekymret for demokratiet og for forvaltningen af skatteydernes penge.

DF's formand, Kristian Thulesen Dahl, foreslog i seneste valgkamp forud for folketingsvalget at give en ret til plejehjemsplads til alle borgere over 80.

Det forslag ville nok koste en hel del penge og virker lidt som en gratis omgang, idet andre partier næppe vil bifalde den fine idé.

Men hvis DF virkelig mener de fine forslag på ældreområdet, hvorfor starter man så ikke med lidt mindre omkostningskrævende forslag?

F.eks. kunne DF foreslå en ret til nødkald til alle ældre over 80, der bor i egen bolig. Det ville give en tryghed til mange ældre, som kommunerne nægter at tildele nødkald. Det forslag kan både stilles på Christiansborg og i kommunerne.

Hvor mange nødkald kunne Aabenraa Kommune mon købe og uddele for udgifterne til den jollehavn ved Loddenhøj, som Ejler Schütt er så glad for?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa For abonnenter

Afstandskrav er lempet: Skolerne er klar til næsten normale skoledage

Annonce