Annonce
Kultur

Victor Svold udgiver to nye singler

Den tidligere Askov-dreng, Victor Svold, ved flygelet udgiver sin næste single 1. november. Arkivfoto

Askov: Den tidligere Askov-dreng, Victor Svold, har for alvor fået gang i en musikalsk karriere og har spillet flere jobs rundt omkring i landet.

I september udgav han sin single “Dancing With The Witches”, og nu er de næste to singler allerede under forberedelse. Den næste udkommer 1. november.

Victor Svold er født og opvokset i Askov. Han flyttede til Aarhus i 2016, da han skulle begynde i 3.g. Forinden var han elev på Vejen Gymnasiums musikalske linje.

- Victor er virkelig noget helt særligt. Han er kun 21 år, og han er helt enormt ambitiøs. Han har en stor kærlighed til bigbandmusik, og det er måske ikke umiddelbart den genre, man først ville gætte på, når en fyr på 21 år komponerer musik. Han skriver selv musikken, og han arrangerer den også selv, siger Eva Ravn Dahl, der er presseansvarlig hos Promo Kontoret.

Victor Svold holder af bigbandjazz og er inspireret af musikere som Michael Bublé og Frank Sinatra.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Drop skattemur for virksomheder

Skatteminister Morten Bødskov (S) pønser på at indføre en skat på, at virksomhedsejere overdrager aktierne i deres selskaber til en erhvervsdrivende fond - ofte i stedet for et traditionelt generationsskifte. Og det kan med det samme slås fast, at det er en ualmindelig dårlig idé. I Danmark har vi en mangeårig tradition for netop at drive selskaber i disse fondskonstruktioner, hvor aktierne fra ejerens holdingselskab skattefrit overdrages til en nystiftet erhvervsdrivende fond, og selskaber som Danfoss, A.P. Møller-Mærsk, Novo Nordisk, Lundbeck, Carlsberg og Grundfos drives netop efter denne model. Det er aldeles uvist, hvad der foregår i skatteministeriet, for forslaget er en del af udspil, der netop skulle lokke flere virksomhedsejere til at overdrage deres livsværk til erhvervsdrivende fonde, og det skorter heller ikke på eksperter, der slår fast, at vedtages Bødskovs forslag, bliver der ikke oprettet flere af den slags ejerkonstruktioner. Til Børsen siger indehaveren af Linak Bent Jensen, at han i en tid har overvejet at overdrage sine aktier til netop en erhvervsdrivende fond, men vedtages dette forslag, sker det helt sikkert ikke. De erhvervsdrivende fonde har vist sig anvendelige i Danmark, hvor mange selskaber konkurrerer globalt. Drives virksomheden gennem en erhvervsdrivende fond, sikrer man sig eksempelvis mod at blive købt af kapitalfonde og andre kortsigtede interesser. Man kan også sikre, at hovedsæder og dermed arbejdspladser bliver i Danmark, og det har mange virksomhedsejere interesser i. Så store, at de donerer hele eller dele af deres familieformuer uden at få en krone for det. Således har eksempelvis stifteren af Blue Water Shipping i Esbjerg, Kurt Skov, for ikke så lang tid siden givet 75 procent af aktierne i sit livsværk til en erhvervsdrivende fond, hvilket sikrer, at virksomhedens hovedsæde skal ligge i Esbjerg samt at virksomheden ikke kan blive opkøbt. Vi må håbe, at et erhvervsvenligt flertal i Folketinget får retvist skatteministeren.

Annonce