Annonce
Varde

Video og fotos: Næste runder af Sommersang i Mariehaven

VIDEO HERUNDER

tekst1

Og du kan stadig nå at komme til Sommersang i Mariehaven denne sommer. Men det er ved at være sidste udkald.

Torsdag den 2. juli er der et særligt arrangement for mennesker med fysisk eller psykisk handicap. Her synger danskpoppens dronning Birthe Kjær. De lokalt opvoksede Jimi og René fra Donslund samt Karina og Drengene, Maries Festival Band og selvfølgelig Helge Engelbrechts band, Neighbours & Friends samt flere gæstemusikere underholder fra kl. 12 til 17.

16. august er faktisk eneste søndag med Sommersang i Mariehaven, hvor der ikke er udsolgt i skrivende stund, den 19. juni. Gamle og meget populære kendinge som Keld & Hilda, Simone (ikke så gammel - 23 år) og Kirsten Siggaard er blandt kunstnerne.

4.9.-6.9.: Og til september er der Mariefestival. Fredag 4. september til søndag 6. september er der festival, som man kan læse om på hjemmesiden www.mariefestival.dk

Udsolgte Sommersang i Mariehaven

Udsolgt er Sommersang i Mariehaven søndag 5. juli med bl.a. Stig Rossen, Keld Heick, Annette Heick, Tørfisk, Kristian Lilholt på programmet.

Søndag 26. juli er også udsolgt med bl.a. Peter Belli, Allan Mortensen, Tamra Rosanes, Lille Palle og Trine Gadeberg.

Disse kunstnere må man altså vente med at opleve til næste år, hvor det ikke er TV2 Charlie, men stationen DK4, der sender Sommersang fra Mariehaven.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det ligegyldige alternativ

De entrede dansk politik med kærlighed, dans og et dybfølt ønske om en anderledes måde at drive landet på. Alternativet stormede ind i Folketinget ved valget i 2015 og fik fem procent af stemmerne uden nogen anden dominerende slagplan end at gøre tingene på en alternativ måde. Leder Uffe Elbæk fandt det hele ganske "crazy", og på Nørrebro, hvor partiet fik næsten 18 procent af stemmerne og blev større end Socialdemokratiet, løftede man taget i ekstase og drømte om en ny verdensorden. I dag er festen slut. Et elendigt resultat til folketingsvalget i 2019 sendte partiet ned på tre procent af stemmerne, og man må konstatere, at partiet ingen varige aftryk har sat på dansk politik. Til trods for, at folketingsvalget i juni netop handlede om klima, der jo ellers er et af Alternativets mærkesager. Men dagsordenen er global og har ikke en snus med Alternativets indsats at gøre. Skulle man være i tvivl, kan man konsultere det såkaldte forståelsespapir, der er skrevet af regeringen Mette Frederiksen (S) og dens støttepartier Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten. Her er sat de mest ambitiøse - og måske også uopnåelige - klimamål i historien, men altså uden, at Alternativet har været involveret. Partiet, der om nogen snakkede klima og en ny samfundsindretning, har ikke sat det mindste fingeraftryk på den mest ambitiøse klimadagsorden nogensinde - stærkere bevis for parlamentarisk ligegyldighed findes næppe, og det er sigende, at man ikke har hørt et kvæk fra Alternativet, siden vælgerlussingen i juni. Partiet har i dets korte historie budt på utallige farverige indslag så som en ganske alternativ festkultur, alternativ medarbejderpleje, alternativ ansættelsespolitik i partiet, men alt sammen artigheder fra gemakkerne og ikke fra den politiske scene. Jovist, Alternativet har fået fjernet transseksuelle fra listen over psykisk syge og andre fornuftige ting, men det varige aftryk på dansk politik er det ikke blevet til, og bliver det heller næppe.

Tønder

Over 100 får måtte reddes fra vandmasser på mark

Annonce