Annonce
Esbjerg

Video-overvågning gav pote: Højden afslørede tyven bag stort elektronik-bræk

Politiet fandt flere tyvekoster, da en overvågningsvideo førte dem til en formodet gerningsmand. Arkivfoto: Timo Battefeld
Videokamera fangede indbrudstyven - og politifolkene genkendte ham.
Annonce

Bramming: Sin højde kan en 28-årig kendt indbrudstyv ikke løbe fra. Så da en overvågningsvideo fra et elektronik-indbrud i en villa i Bramming viste en usædvanlig høj gerningsmand, kunne politiet lægge to og to sammen og hurtigt anholde gerningsmanden.

På mandens bopæl i Bramming fandt betjentene flere af tyvekosterne, hvorefter opklaringen af det store indbrud - og måske andre lignende indbrud i Bramming-området - er opklaret.

Den 28-årige afhøres mandag og skal muligvis i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling sigtet for flere indbrud.


Uanset hvad vil han havne bag tremmer: Han er også udeblevet fra afsoning.

Fra artiklen


Indbruddet foregik i Gabelsparken i  Bramming, hvor der er stjålet elektronisk udstyr for mange tusinde kroner. Der er blandt andet stjålet bluetooth-højttalere, øretelefoner, armbåndur, en iPhone og en bærbar Dell-computer.

Uanset om manden forsøges varetægtsfængslet eller ej, vil han havne bag tremmer: Han er nemlig også eftersøgt, fordi han er udeblevet fra afsoning af en fængselsstraf. stok

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Annonce