Annonce
Team Esbjerg

Videre i pokalen: Team Esbjerg måtte grave rigtig dybt - se alle billederne

Estavana Polman og Team Esbjerg var næsten nede i sækken i pokalkampen i Randers, men det lykkedes alligevel at komme tilbage og vinde en forholdsvis sikker sejr. Foto: Ole Nielsen
Kort ind i anden halvleg var Team Esbjerg bagud 15-10 ude mod Randers HK, men de forsvarende mestre tog sig sammen og vandt 27-23.
Annonce

HÅNDBOLD - TEAM ESBJERG: Det holdt hårdt. Det holdt rigtig hårdt, men det gik alligevel.

Team Esbjerg er videre til kvartfinalen i pokalturneringen efter udesejr på 27-23 over Randers HK.

Men nogen pragtforestilling var det langt fra, men det er jo nok meget naturligt på dette tidlige tidspunkt af sæsonen.

Team Esbjerg spillede en aldeles rædsom første halvleg. Holdet brændte gigantiske chancer på samlebånd, og så førte Randers HK altså med 12-10 efter de første 30 minutter. Det var sådan set helt og aldeles unødvendigt.

Og da hjemmeholdet lavede de tre første mål i anden halvleg, begyndte det så småt at se skidt ud.

Team Esbjerg-spillerne fik dog rusket op i hinanden og vandt det næste kvarters tid med hele 11-3. Det skete i periode, hvor Vilde Mortensen Ingstad havde fået et noget tyndt rødt kort.

I slutminutterne var Team Esbjerg ovenpå, og det skyldtes blandt andet en pragtindsats af rutinerede Marit Frafjord, der var eneste tilbageværende stregspiller i truppen, da Clara Monti Danielsson heller ikke var til rådighed.

Topscorer for Team Esbjerg i pokalkampen i Randers blev Marit Frafjord, Sonja Frey og Kristine Breistøl, der alle scorede fem gange.

Næste opgave for Team Esbjerg er Super Cup mod Nykøbing Falster på tirsdag i Næstved.

Randers HK møder hjemme Team Esbjerg i pokalturneringen. Det er første gældende kamp i sæsonen.Foto: Anne Myrup Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Annonce