Annonce
Esbjerg

Vidner søges: Kvinde udsat for voldtægt og røveri

Politiet søger vidner til en voldtægt og et røveri mod en 28-årig kvinde på åben gade i Esbjerg søndag aften. Arkivfoto: JV
Syd- og Sønderjyllands Politi søger vidner til en voldtægt og et røveri begået mod en 28-årig kvinde i Esbjerg søndag aften. Tre mænd er mistænkt i sagen og efterlyses.
Annonce

Esbjerg: En 28-årig kvinde har anmeldt sig udsat for voldtægt og røveri.

Episoden skulle have fundet sted omkring klokken 22.30 søndag den 10. november på åben gade på en trappe ved Exnersgade.

Sådan udtrykket Syd- og Sønderjyllands Politi sig i en pressemeddelelse, og det har ikke været muligt at få svar på, nærmere bestemt hvor i eller omkring Exnersgade episoden skulle have fundet sted, eller hvad røveriforholdet dækker over.

- I første omgang ønskede kvinden faktisk ikke at anmelde voldtægten, men en person, der havde hørt om episoden, vurderede, at den skulle anmeldes. Det kan have været med til at forsinke processen, siger kommunikationsmedarbejder ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Helle Lundberg, om den omstændighed, at politiet først fire dage senere oplyser om sagen.

Kontakt

Syd- og Sønderjyllands Politi hører meget gerne fra folk, der kan have overværet episoden, eller som kan genkende en eller flere af de mistænkte ud fra signalementerne, eller som på anden vis kan ligge inde med informationer om episoden.

Henvendelse i sagen kan ske på telefon 114.

Politiet søger i forbindelse med voldtægten og røveriet søndag aften vidner eller personer, der mener at vide, hvem de tre mistænkte kan være.

Den ene mistænkte beskrives som en mand på 20-25 år, mellemøstligt udseende, brun hud, cirka 168 centimeter høj og kraftig af bygning. Han havde kort, sort hår og kort, tæt sort skæg. Han var iført sort vindjakke, sort hættetrøje, cowboybukser, bælte, sneakers muligvis af mærket Nike, han talte dansk og blev kaldt "Ali".

Den anden mistænkte er en mand på cirka 20 år, dansk udseende med lys hud. Han er cirka 184 centimeter høj og spinkel af bygning. Han har lyst hår, en lang, tynd næse og er glatbarberet. Han var iført en grøn kasket og grå hættetrøje og talte dansk.

Den sidste mistænkte i sagen er en mand på 27-28 år, mellemøstligt udseende, brun hud, mellem 173 og 183 centimeter høj, han har sort, mellemlangt hår og kort, tæt sort skæg, og han talte dansk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Der skal summe af liv og glade dage

Annonce