Annoncørbetalt indhold

Vidste du, at trappen binder dit hjem sammen?

Dette indeholder sponsoreret indhold

Trappen er en af de genstande i hjemmet og på arbejdspladserne, som vi bruger oftest. Med den moderne forkærlighed til fitness er trappen også blevet et træningsredskab, hvor man træner benmusklerne ved at spæne op og ned. Trappen er bestemt ikke ligegyldig i vores hverdag, og derfor er det også vigtigt, at man vælger den rigtige trappe, når man har mulighed for det.

Vælg trapper med omhu

Annonce

Hvis man står midt i et stort renoveringsprojekt, kan det ofte være nødvendigt med en ny trappe. I mange tilfælde vil ældre huse have trapper, der enten ikke er særlig pæne eller er faldefærdige og slidte. Derfor er det en rigtig god ide med moderne trapper eller flotte trapper i et elegant materiale.

Det kan være svært at finde det rette sted at starte, hvis du er på udkig efter flotte trapper. Der findes et hav af forskellige trappetyper på markedet, så det kan være svært at beslutte sig. Et godt råd er at overveje dine behov grundigt. Er det en trappe, der skal bruges meget, skal den ikke blot være flot, men også praktisk. Er der børn i hjemmet, skal trappen også være sikker. Rigtig mange danskere vælger også at få trapper på mål, hvor der specifikt tages mål i dit hus, så trappen kommer til at passe perfekt.

Trappetyper – trapper til private og trapper til erhverv

Forskellige trapper er velegnede til forskellige formål, og fordi ikke to huse er ens, er der også mulighed for at designe trapper specifik til hvert hus. For at gøre det mere overskueligt for alle, er der her en kort liste over nogle af de forskellige trappetyper, der findes derude.

·Spindeltrappe: Denne trappetype minder om vindeltrappen. Den store forskel er, at hvor vindeltrappen snor sig om et usynligt rør, snor spindeltrappen sig om en solid pæl, også kaldet en spindel. Ofte er spindeltrapper mindre end vindeltrapper.

· Vindeltrappe: Vindeltrappen er en snoet trappe, hvor trinene snor sig om et usynligt rør i midten. Modsat spindeltrappen optager vindeltrappen meget plads og er derfor ikke speciel velegnet til små bygninger.

· Brandtrappe: Brandtrappen findes som regel på ydersiden af bygninger. Man kalder også brandtrapper for flugtvejstrapper, og der findes en del regler og krav til, hvordan brandtrapper skal konstrueres. I mange tilfælde vil man se, at brandtrapper er konstrueret som en spindeltrappe, hvor trinnene snor sig om en pæl i midten.

· Ligeløbstrappe: En meget simpel trappetype, hvor en lige trappe fører fra den ene etage til den anden. Fordi ligeløbstrapper er simple, er de også billige trapper at lave.

· Kvartsprings- og halvspringstrappe: En kvartspringstrappe er en trappe med et 90 graders sving. Ofte kan du selv vælge, hvor på trappen svinget skal komme. En sådan trappe kræver ikke særlig meget plads og kan derfor bruges i smalle rum. En halvsvingstrappe er en trappe, hvor der kommer et 180 graders sving. Det er den trappe, man finder i lejlighedsopgange.

Tag trappen for at komme i form

Som vi kort nævnte tidligere, går vi mere og mere op i fitness og sundhed i dag. Trappen kan være en rigtig god måde for dig at få daglig motion. På den måde kan du undgå det dyre medlemskab i fitnesscenteret, og du kan træne hver dag.

Trapper er vigtige i hverdagen, og derfor skal vi være bevidste om vores mange trappemuligheder. Så hvad venter du på? God trappejagt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.