Annonce
Erhverv

Vietnamesisk streetfood og bubbletea: Lokalt spisested har åbnet ny restaurant i storcentret

Den første Xin Chao-restaurant åbnede i Slotsgade i slutningen af august 2020, og nu er søsterrestauranten i Kolding Storcenter også åbnet. Arkivfoto: Steffen Nielsen
Xin Chao, der sidste sommer åbnede i Kolding midtby, har nu også åbnet en afdeling i Kolding Storcenter.

Kolding: Efter en fremragende start for det vietnamesiske spisested Xin Chao i Slotsgade, meldte indhaver Jens Dao i november sidste år ud, at der var en søsterrestaurant på vej i Kolding Storcenter.

Oprindeligt skulle den nye afdeling af Xin Chao have åbnet i løbet af december, men med julemånedens nedlukning måtte planerne udskydes. Men 3. maj lykkedes det endelig at få åbnet det nye spisested, som har fået navnet Xin Chao Streetfood, og som kan findes i Blå Strøggade.

- Vi har bare ventet og ventet på at kunne åbne, og vi havde regnet med, at 6. maj var den store åbningsdag. Men lige pludselig fik vi at vide, at nu må vi åbne igen, og så fik vi travlt med at finde personale, fortæller Jens Dao.

Annonce

Det nye spisested er indrettet med bænke, hvor man kan spise sin mad, og under de nuværende regler må der være 28 personer i lokalet. Menuen minder meget om den, man finder hos Xin Chao i Slotsgade og byder på en række forskellige vietnamesiske retter og den populære drik bubbletea.


Vi har bare ventet og ventet på at kunne åbne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Kongeskibet satte et kulinarisk punktum for 101 års genforening

Sport

En ærlig Kasper Hjulmand: Vi skulle aldrig være gået på banen igen med chokerede spillere

Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Sønderborg

Gense videoen: Dronningen holder reception på Kongeskibet i Sønderborg

Annonce