Annonce
KIF Kolding

Vigtig forlængelse: KIF Kolding holder på stregspiller

Alexander Morsten og KIF har forlænget samarbejdet med to år. Arkivfoto: Ole Nielsen.

KIF Kolding: Alexander Morsten og KIF Kolding har forlænget samarbejdet med to år. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

- "Alex" er blevet en vigtig brik i genopbygningen af KIF, og det glæder mig meget, at vi er nået til enighed om en forlængelse af samarbejdet. Alex har et stort vinderinstinkt, der kan hjælpe KIF tilbage mod toppen af dansk håndbold, og derudover svarer hans menneskelige værdier godt overens med den kultur vi gerne vil opbygge i klubben. Vi glæder os over at få glæde af Alex´ evner og gode humør fremover, siger KIF-direktør Christian Phillip til hjemmesiden.

Morsten ser perspektiver i KIF i den kommende tid.

- Jeg er rigtig glad for at forlænge min aftale med KIF, og jeg glæder mig til at være en del af det fremadrettede projekt. Jeg synes helt bestemt, at vi er på vej i den rigtige retning på alle parametre i og omkring klubben, hvorfor fremtiden for KIF ser spændende ud, siger Alexander Morsten til hjemmesiden.

Alexander Morsten er i gang med sin anden sæson i KIF.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Bander har kun fortjent foragt

Det er en politisk dom, der fredag faldt ved byretten i København, mener Loyal to Familia. Det er selvfølgelig noget vrøvl. Men det kan egentlig ikke undre, at bandemedlemmerne med deres systematiske lovovertrædelser ikke har respekt for, at vi lever i en retsstat. Her er det heldigvis sådan, at det er uafhængige domstole, der frikender eller dømmer de tiltalte. Fredag var dommen, at et midlertidigt politiforbud mod Loyal to Familia blev gjort permanent, og at banden blev opløst som forening. Og som det er i en retsstat, kan dommen ankes, hvilket Loyal to Familia har gjort. Så sagen fortsætter i Landsretten 1. september, og det er sandsynligt, at den tabende part i den sag vil forsøge at få en endelig afgørelse i Højesteret. Men uanset det videre forløb er det en meget opsigtsvækkende dom, da det er første gang, at en domstol opløser en forening. At danne en forening er en grundlæggende frihedsrettighed i Grundloven. Men Grundloven siger også, at foreninger, der virker ved vold eller søger at nå deres mål med vold, kan opløses ved dom. Det er heldigvis meget svært at få forbudt og opløst en forening i Danmark. Og når det gælder rockergrupper og bander, er det kompliceret for anklagemyndigheden at bevise, at de er foreninger i Grundlovens forstand. Derfor er det ikke domme som den, der fredag faldt mod Loyal to Familia, som kommer til at løse problemet med den den organiserede kriminalitet. Det kræver en konstant kamp fra myndighedernes side, og at vi som samfund ikke falder for fristelsen til at forherlige bander. De har kun fortjent fordømmelse og foragt. Forhåbentlig vil dommen dog øge trygheden for landets øvrige borgere. Det er der brug for. Kriminelle bander skaber masser af ulykke og utryghed med deres tyranniske adfærd i form af trusler, vold og afpresning. At omfanget af ugerningerne er stort, viser det skræmmende store antal medlemmer af bander og rockergrupper, som lige nu er varetægtsfængslet eller afsoner en dom: 372.

Sydjylland

Godt og skidt med negativ rente

Esbjerg

Borgmester kalder partifælles selv-erklærede mærkesag for fuldstændig urealistisk: Vil koste 63,7 millioner kroner om året

Annonce