Annonce
KIF Kolding

Vigtig forlængelse: KIF Kolding holder på stregspiller

Alexander Morsten og KIF har forlænget samarbejdet med to år. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Annonce

KIF Kolding: Alexander Morsten og KIF Kolding har forlænget samarbejdet med to år. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

- "Alex" er blevet en vigtig brik i genopbygningen af KIF, og det glæder mig meget, at vi er nået til enighed om en forlængelse af samarbejdet. Alex har et stort vinderinstinkt, der kan hjælpe KIF tilbage mod toppen af dansk håndbold, og derudover svarer hans menneskelige værdier godt overens med den kultur vi gerne vil opbygge i klubben. Vi glæder os over at få glæde af Alex´ evner og gode humør fremover, siger KIF-direktør Christian Phillip til hjemmesiden.

Morsten ser perspektiver i KIF i den kommende tid.

- Jeg er rigtig glad for at forlænge min aftale med KIF, og jeg glæder mig til at være en del af det fremadrettede projekt. Jeg synes helt bestemt, at vi er på vej i den rigtige retning på alle parametre i og omkring klubben, hvorfor fremtiden for KIF ser spændende ud, siger Alexander Morsten til hjemmesiden.

Alexander Morsten er i gang med sin anden sæson i KIF.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Lærerformand opfordrer Koldings lærere til at tage deres forholdsregler: Sådan kan de mindske risiko for at blive smittet

Annonce