Annonce
forside

Vigtig scoring i sidste sekund

Fodbold: Kolding Q hev et enkelt point med hjem fra weekendens kamp, hvor de spillede 1-1 mod BSF. Det ene point var ikke nok til at rykke op i puljens hierarki, og holdet må fortsat forblive på en femteplads.

Lørdag satte Koldingholdet kursen mod øst for at give den en skalle mod københavnerne BSF. Et modstanderhold, som med fem point mere end Kolding kunne gå hen og blive en udfordring. Koldingholdet kom da også skidt fra start, og efter blot to minutters spil scorede modstanderne til 1-0. Holdet kæmpede ihærdigt, men det ville ikke rigtig blive til andet end forsøg. Kort før kampen blev fløjtet af, lykkedes det dog alligevel Koldingholdet at reducere, da Lotte Troelsgaard scorede til 1-1 i 90. minut.

På lørdag venter endnu en udfordring, når Brøndby gæster Kolding. En modstanderhold, som ligger på en andenplads i puljen og ni point foran Koldingholdet.

BSF - Kolding Q 1-1

Fodbold, slutspil 3F-Ligaen, kvinder

Mål: Dajan Hashemi (2.), Lotte Troelsgaard (90.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce