Annonce
forside

Vigtig sejr til Koldings kvinder

KoldingQ spillede lørdag eftermiddag grundspillet, samt årets sidste kamp i 3F ligaen. Dette var en vigtig kamp om at få point med sig til slutspillet. Kampen blev spillet imod Varde på udebane.

Kampen startede rigtig dårligt ud for Koldings vedkommende, eftersom de kom bagud allerede efter ni minutter. Udligningen kom dog, her var det Lotte Troelsgaard der fik bolden i nettet. Det samme gjorde hun syv minutter senere, da hun igen scorede og gav Kolding føringen. Lige inden første halvlegs slutfløjt fik Signe Hansen bragt Kolding på en to måls føring. Kampens sidste mål blev scoret af Mille Gejl i 77. minut. Kolding vandt dermed 1-4.

Dette betyder at Kolding endte på en fjerdeplads i dette års grundspil, og altså dermed tager fire point med sig til slutspillet.

Varde - KoldingQ 1-4 (1-3)

Fodbold, 3F ligaen, kvinder

Mål: Michelle Jørgensen (9.), Lotte Troelsgaard (37. og 44.), Signe Hansen (45.), Mille Gejl (77.).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce