Annonce
Sport

Viktor Axelsen misser finaleplads i Malaysia

Viktor Axelsen tabte for 12. gang i 14 kampe mod kineseren Chen Long.

Chen Long var for stor en mundfuld for danske Viktor Axelsen i badmintonturneringen Malaysia Masters.

Det blev ikke til en finaleplads for den danske badmintonstjerne Viktor Axelsen i turneringen Malaysia Masters.

25-årige Axelsen var et skridt efter kinesiske Chen Long i semifinalen og blev slået 13-21, 18-21. Det var 12. nederlag i 14 kampe for danskeren mod Chen Long.

Axelsen pådrog sig en skade i kvartfinalen, da han uheldigt stødte ind i den ene netstolpe med sit knæ og modtog behandling på banen.

Den generede ham tilsyneladende fortsat i lørdagens kamp.

- Jeg kunne se, han havde det svært på banen. Efter sejren spurgte jeg, om han var okay, og han sagde, at han skal have undersøgt knæet, siger Chen Long ifølge nyhedsbureauet AFP.

Axelsen var den sidste tilbageværende dansker i turneringen, der er rangeret som en super 500-turnering.

Den tidligere verdensmester haltede efter i stort set hele første sæt. Danskeren kom bagud 3-5 og 5-11 og truede aldrig rigtig den overlegne kineser.

I andet sæt hævede Axelsen niveauet og kom langt bedre med. Han vandt et par dramatiske dueller og bragte sig foran 9-8 og kort efter 10-9.

Men Chen Long virkede langtfra rystet over den danske modstand. Igen strikkede han en stærk stime sammen ved at vinde seks point i træk.

Axelsen svarede igen og reducerede til 14-16. Kineseren spillede helt til kanten, og enkelte gange bedømte Axelsen fjerboldens bane forkert, når den landede på stregen.

Danskeren kom på 18-19, men slog selv bolden ud, hvilket sikrede en kinesisk matchbold.

Axelsen fulgte op med at slå bolden i nettet, og så strøg den skarpe kineser i finalen efter 50 minutters spil.

I finalen venter sydkoreaneren Son Wan-ho, der gik videre til finalen uden at komme i aktion mod malaysiske Liew Daren i sin semifinale.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Et ja er et ja og binder alle partier i et forlig

Seks partier står bag. Seks partier fra Dansk Folkeparti til SF gik sammen og fik forhandlet et budget hjem – fint og uden de store problemer i øvrigt. For modsat naboerne i Haderslev og større kommuner som Kolding og Esbjerg er der styr på økonomien i Aabenraa. Ikke store og uhyggelige besparelser på børn, unge og ældre her. Tværtimod blev der råd til blandt andet at give skolerne lidt ekstra. Det var dog også helt nødvendigt. Penge til de ældre var der ikke, og det har fået kommunens seniorråd til i et høringssvar til budgettet at komme med dette krav til politikerne: Send flere penge, tak. ET NATURLIGT KRAV, for det er jo nærmest det, rådet er dannet for. At skabe så gode betingelser for kommunens ældre som muligt. Herunder at forlange flere penge i forbindelse med budgetforhandlinger. Kravene bliver ikke efterkommet, selv om byrådets populist par excellence, viceborgmester Ejler Schütt, selvfølgelig ikke kunne dy sig. Jamen, det må vi da se på, lød det sammenfattende fra DF’eren til jv.dk og JydskeVestkysten i begyndelsen af ugen, da vi skrev om Seniorrådets ønsker, og han understregede sin pointe ved at foreslå et møde i forligsgruppen inden for et par uger. Hvorfor sige nej til politisk sympati fra nogle vælgere, når muligheden nu bød sig? Nej vel, dertil er Ejler Schütts politiske næse alt for veludviklet. TIL GENGÆLD VAR der ikke megen respekt eller sympati at hente hos borgmester Thomas Andresen (V). – Undskyld mig, men hvor skal pengene komme fra, lød det nærmest arrigt fra borgmesteren, der bestemt ikke ser nogen anledning til at indkalde forligspartierne igen. Socialdemokratiets nye gruppeformand og nyudnævnte borgmesterkandidat, Erik Uldall Hansen, lod sig ikke friste. Også han står bag det forlig, partiet har givet og taget i. Selvfølgelig gør han det. – Vi har valgt, at børnene og folkeskolerne skulle have, sagde Uldall Hansen som begrundelse. Godt for det. Et ja er et ja, og et forlig er et forlig. Det ville tendere det useriøse at genåbne budgettet, blot et par uger efter det blev underskrevet, fordi man lige kom i tanke om, at der var nogle vælgergrupper, der ikke havde fået. Som om de var glemt. SÅDAN KAN DET POLITISKE arbejde ikke foregå. Nok er den økonomiske situation i Aabenraa fin, nok er der råd til lidt ekstra i 2020, men Aabenraa var for omkring et årti tilbage igennem store og voldsomme besparelser, og en gentagelse af dengang ønsker ingen i byrådet. Slet ikke ved at ødsle i gode tider. Derfor får Seniorrådet et klart nej til sine ønsker om flere penge. Og Schütt må naturligvis stå bag det forlig, han på sit partis vegne har indgået med Venstre, Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti, De Konservative og SF. Eller vælge at træde helt ud. Borgmesteren behøver ikke DF’s stemmer i byrådssalen. Men så langt går Ejler Schütt selvfølgelig ikke, og det var heller ikke tanken bag hans udmeldinger. Han fiskede såmænd bare efter lidt sympati. GOD WEEKEND

Annonce