Annonce
Trekantområdet

Viktor og Victor i eventyrland: De fik svar på deres vigtigste øl-spørgsmål

Ugen med Viktor og Victor - Victor Kronborg Tørnæs (t.v.) og Viktor Lindegaard (t.h.), der er i eventyrland. Foto: Ugen med Viktor og Victor.
Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sætter i podcastserien Ugen med Viktor og Victor fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag.
Annonce

Nordvestfyn/Odense: Det startede med, at Viktor Lindegaards mor kom op på værelset med en kold Tuborg-øl under optagelserne til en episode af Melfar Postens podcast Ugen med Viktor og Victor.

Det var startskuddet til, at podcastværterne Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs nu har fået en stor drøm til at gå i opfyldelse.

De er blevet inviteret indenfor hos den fynske ølkæmpe Albani i Odense, da de nævnte bryggeriet i et podcastafsnit og derefter har fået tilsendt kasser af øl hjem til teenageværelset.

- Det vil altså sige, at det er sponsoreret, og det er resten af afsnittet også, bemærker Viktor Lindegaard.

Makkerparret giver læserne indblik i, hvordan Albani brygger øllene, til hvad der bliver eksporteret og historien bag giraftårnet. Og så får de ikke mindst svar på deres vigtigste spørgsmål.

Hør meget mere i podcasten.

Annonce

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Find også Viktor og Victor på Instagram.

Annonce

En del af et udviklingsprojekt

19-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på tredje årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Trængte hoteller og campingindehaver raser over omstridt overnatningskrav: - Det er for let at snyde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Efter brutalt corona-knæk blomstrer turistbranchen igen: Udlejere jubler over reddet og forlænget højsæson

Navne

Topadvokat i defensiven

Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce