Annonce
Læserbrev

Vil du gøre karriere, akademiker? Tag et job i kundeservice

Annonce

Læserbrev: Kan ledige akademikere kun gøre brug af deres viden, hvis de bliver ansat som lektorer? Selvfølgelig ikke. Skal de så sidde i kassen i Netto? Det kan de selvfølgelig godt gøre. Det er god læring.

Men jeg har imidlertid et tredje forslag: Søg et job i kundeservice. Gerne i en stor koncern som den, hvor jeg selv er kundeservicechef: EWII Koncernen i Kolding – her er karrieremulighederne fantastiske:

Du skal være skarp for at kunne sidde i kundeservice og have en stor viden om mange ting: Du skal forstå, hvordan el-markedet er skruet sammen, og være inde i fakta om pesticider og vandværksdrift. Du skal vide noget om vind- og solenergi, og hvor hurtigt et fibernet er. Kan du det, står verden åben:

For den store viden, du akkumulerer er attraktiv alle steder i koncernen. Fx har vi i øjeblikket to medarbejdere udlånt til vandforsynings-afdelingen, en enkelt sidder idag og bygger CRM-systemer og vi har også en medarbejder, der bruger sin akademiske baggrund i koncernens elforsyning.

Der er faktisk ikke rigtig grænser for, hvad man kan komme til at arbejde med – vi beskæftiger 425 mennesker fordelt på 12 vidt forskellige firmaer.

Så, kære akademiker: Selvom vi ikke skriver i jobopslagene, at det kræver en PhD at få job her i kundeservice, så søg blot. Du skal nok komme til at bruge din viden alligevel – og lidt til.

Tommy Sørensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialdemokrat: Forskel på byer

Regionalt For abonnenter

Tre bilulykker og fald ned ad trapper: Kontroversiel kiropraktor hjalp Anette og Jonas til tålelige liv

Annonce