Annoncørbetalt indhold

Vil du gerne sikre din sundhed ved at bevare kvaliteten af dit drikkevand?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når der tales om sundhed, findes der en mange anbefalinger om forskellige elementer, som mange efterhånden kender til. Et af disse elementer, som du måske ikke kender så nøje, er dit drikkevand. Danmark er et af de lande i verden, som har noget af det reneste drikkevand, men der kan til tider stadig opstå uhensigtsmæssige mikroskopiske dele, som du har mulighed for at sikre dig imod. Disse mikroskopiske dele kan f.eks. være tungmetaller, kalk eller dårlig smag i vandet, som bl.a. kan fremkomme, hvis du i dit hjem har gamle vandrør. Hertil findes der naturligvis en løsning - og en af dem er et Grohe red filter, som kan bidrage til rent og lækkert drikkevand, der samtidig smager dejligt og friskt.


Annonce

Hvorfor benytte et vandfilter?

Der er mange fordele ved at benytte et Grohe red filter til dit drikkevand. Som nævnt ovenfor kan et filter til dit drikkevand mindske skadelige dele, som kan være eksisterende i dit drikkevand. Det er dog mikroskopiske dele, som ikke gør nogen stor skade eller harme, men derfor kan du stadig ønske at bevare din sundhed så godt som muligt, hvortil et vandfilter altså kan hjælpe. Drikkevandet forbruges i dagligdagen og er derfor væsentlig at undersøge. Hos Watertrade har du mulighed for at finde forskellige filtre til dit drikkevand, som bidrager til bedre smag i dit drikkevand, mindsker tungmetaller og kalk. Filtre tilsætter samtidig forskellige salte til vandet, som bevarer vandets gode smag. Derudover kan du sikre din elkedel fra at kalke til tidligere og holde i længere tid, hvis du tilfører et filter på dine Grohe red enheder.


Dette skal du huske, når du vælger et vandfilter

Ved du allerede nu, at du ønsker at investere i et vandfilter til dine Grohe red eller blue enheder, er der et par ting som du bør kende til for at vælge det rigtige filter. Når du besøger Watertrade’s hjemmeside for at undersøge deres udvalg af vandfiltre, skal du bl.a. angive hvilken størrelse filter, du behøver, hvilket Grohe filter der passer til din Grohe enhed, og om du behøver reservedele. Der findes tre forskellige størrelser - S,M og L - small, medium og large. Den mest populære størrelse er en small. Des større størrelse, du vælger, des bedre kapacitet får du ved dit vandfilter. Hertil findes der fire forskellige Grohe modeller, Blue Home, Blue Professional, Blue Pure og Red, som alle passer til et Grohe red eller blue filter.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.