Annonce
Sydjylland

Vil du være med i krimi-serie? Filmfolk er på udkig efter en sporty kvinde og en surfer-fyr

Den mandlige hovedrolle i 'Hvide Sande'-dramaet spilles af 47-årige Carsten Bjørnlund, der her er fotograferet under en optagelse på Nordhavnen i starten af juli. Arkivfoto: Henrik Breum
I forbindelse med tv-optagelser i starten af næste uge er folkene bag dramaserien 'Hvide Sande' på udkig efter en ung, sporty kvinde og en mandlig surfer-type.
Annonce

Hvide Sande: Er du en kvinde mellem 20 og 25 år, og ser du dig selv som en sporty type?

Hvis ja, så kan du lægge billet ind på en birolle i krimiserien 'Hvide Sande,' der lige nu er under optagelse på forskellige lokationer rundt om på vestkysten.

Det samme gør sig gældende, hvis du er en mand mellem 22 og 30 år og har en almindelig kropsbygning:

- Manden må meget gerne have et 'surfer-look' med halvlangt hår, hedder det i et Facebook-opslag fra Deluca Film, der skaber serien for TV 2, hvor 'Hvide Sande' ventes at få premiere i 2021.

For at kunne komme i betragtning skal manden tilmed være klar til at stå foran instruktør og kamerafolk mandag og tirsdag i næste uge, mens den udvalgte kvindes deltagelse i optagelserne begrænser sig til tirsdag 28. juli - i begge tilfælde fra omkring klokken 11.30 og fremefter.

I Facebook-opslagene fra produktionsselskabet bliver det videre forklaret, at såvel den sporty kvinde som den mandlige surfer-type skal have 'mod på en del skuespil.'

Annonce

Fællesbad på campingplads

Siden optagelserne til tv-serien - der foreløbig er planlagt til at køre i én sæson med otte afsnit - begyndte i slutningen af juni, har Deluca Film flere gange nydt godt af opbakning fra vestjyder med lyst til at være statister i dramaet, hvor hovedrollerne spilles af Carsten Bjørnlund og Marie Bach Hansen.

Alene i denne uge har det ved to lejligheder været muligt for interesserede at snuse til faget som skuespiller.


Manden må meget gerne have et 'surfer-look' med halvlangt hår.

Deluca Film


Tirsdag aften var der således bud efter seks kvinder til en scene, hvor Marie Bach Hansen var omkring et fællesbad på en campingplads, og onsdag aften og natten til torsdag udspillede der sig tv-scener på og omkring værtshuset Æ Karklud i Hvide Sande.

Annonce

Sat sammen som ægtepar

'Hvide Sande' handler om den danske undercover-ekspert Helene og den dansk-tyske drabsefterforsker Thomas, der sendes til vestkysten for at opklare mordet på en ung, tysk surfer.

Et år efter drabet står opklaringen stadig i stampe, og derfor tilkaldes Helene og Thomas. De skal ud ad til leve som et par, der har søgt mod det stille liv væk fra storbyen. Men i virkeligheden skal de løse et mysterium, som viser sig at stikke dybere, end nogen af dem havde troet.

Og så er det ikke helt let at lade som om, man er gift, når man aldrig har prøvet det før.

Ud over Marie Bach Hansen og Carsten Bjørnlund byder rollelisten på navne som Bodil Jørgensen, Jesper Asholt, Camilla Bendix og Bjarne Henriksen.

Optagelserne strækker sig over omkring tre måneder.

Bag om 'Hvide Sande'-serien

Tilde Harkamp er konceptuerende instruktør på krimiserien 'Hvide Sande.' 

Hun har tidligere stået bag tv-serier som 'Friheden', 'Den anden verden' og 'Lærkevej' samt filmene 'Jagtsæson' og 'Iqbal og den hemmelige opskrift.'

'Hvide Sande' produceres af Deluca Film med støtte fra Ringkøbing-Skjern Kommune, Den Vestdanske Filmpulje, Nordisk Film- og TV Fond samt Filmförderung Hamburg Schleswig-Holstein. 

Serien er allerede solgt til visning i lande som Norge, Sverige og Finland.

Herhjemme får 'Hvide Sande' i løbet af 2021 premiere på TV 2 og TV 2 Play - der er indtil videre planlagt én sæson med otte afsnit.

Hovedrollerne spilles af 47-årige Carsten Bjørnlund og 35-årige Marie Bach Hansen.

I bærende biroller optræder kendte skuespillernavne som Bodil Jørgensen, Jesper Asholt, Camilla Bendix og Bjarne Henriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Annonce