x
Annonce
Billund

Vil du være testpilot i Legoland? Prøv tre nye forlystelser før alle andre

Christian Woller tilbyder 100 gæster at blive "testpiloter" i de nye forlystelser i Legoland. Arkivfoto
Legoland skal bruge 100 testpiloter, som bliver de første, der får lov til at prøve parkens tre nye forlystelser, der står klar, når parken åbner op til en ny sæson den 28. marts

Billund: Der bliver arbejdet på livet løs i Billund for at blive klar til åbningen af årets store nyhed – The Lego Movie World. Det nye filminspirerede land på hele 5.000 kvadratmeter får tre nye forlystelser, der kommer til at passe til hele familien. - Vi får tre virkelig fede forlystelser i år, så vi skal bruge nogle eventyrlystne børn, som har lyst til at være de allerførste, der får lov til at prøve forlystelserne, når vi åbner det nye land, lyder det i en pressemeddelelse fra Christian Woller, direktør i Legoland Billund. De 100 ”testpiloter" bliver de allerførste, der får lov til at prøve de nye forlystelser, når Legoland åbner den 28. marts.

Annonce

Sådan bliver du testpilot

For at komme i betragtning til at blive en af de 100 testpiloter skal man tilmelde sig på www.legoland.dk senest den 16. marts.

Herefter bliver der tilfældigt udtrukket 100 testpiloter blandt alle tilmeldingerne, som får fri entre til Legoland og lov til at være de første til at opleve de nye forlystelser sammen med deres familier.

Første i Skandinavien

Den helt store nyhed på forlystelsesfronten bliver Emmets Flying Adventure – Masters of Flight. Her vil gæsterne kunne sætte sig til rette i Emmet’s tribbledækkersofa og blive suget ind i et actionmættet eventyr i Skandinaviens første Flying Theatre. - Man skal forestille sig en form for biografforlystelse, hvor man svæver inde i en gigantisk skærm, der er formet som en halvkugle. Her bevæger sæderne sig i takt med filmens handling, og der vil også være vind, tåge og dufte, så man virkelig føler, at man svæver inde i filmen, forklarer Christian Woller. Filmoplevelsen tager udgangspunkt i det kendte univers fra Legofilmene, og gæsterne kan blandt andet se frem til en flyvetur i rummet, et angreb fra piratskibe og en række af de velkendte områder fra Legofilmene.

Vild forlystelse

En anden vild forlystelse i det nye land bliver Apocalypseburg Sky Battle. Her kan de lidt større børn blive pilot i deres eget fly, når de bliver hejst 14 meter op i luften, mens de flyver. - Man kan både flyve på hovedet, lave loops og dreje 360 grader rundt i flyet, så det bliver uden tvivl en af de vildere forlystelser i Legoland. Sammen med droptårnet - Unikitty’s Disco Drop og Emmet’s Flying Adventure - så bliver der virkeligt noget at komme efter for hele familien i Legoland i år, siger Christian Woller i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Vis noget trailer-tålmodighed

Det er fornuftigt, at Kommunernes Landsforening nu anbefaler, at landets genbrugspladser åbner tirsdag. Det må kunne lade sig gøre uden, at borgere og medarbejdere kommer i nærkontakt med hinanden og coronavirus. Især hvis vi som borgere opfører os fornuftigt. Det har det desværre skortet på i den seneste tid. Nogle har puttet haveaffald i containere til genbrugstøj. Andre har forsøgt at trænge ind på genbrugspladserne, siden de blev lukket 11. marts. I Haderslev vil man derfor lade det kommunale beredskab være en slags vagtværn, der skal holde ro og orden ved genbrugspladserne. Det lyder som en dårlig vittighed, men der er hos kommunen en reel frygt for, at borgerne ikke af sig selv vil følge anvisningerne og for eksempel holde behørig afstand til hinanden. Selvfølgelig kan det være frustrerende ikke at kunne komme af med sit haveaffald, gamle møbler og hvad vi ellers kører på genbrugspladsen med. Især på denne tid af året, da det er højtid for årets første oprydning i hus og have. Men de frustrationer må aldrig gå ud over sagesløse kommunale medarbejdere. Lukninger og genåbninger af genbrugspladserne skal helst være en landsdækkende beslutning, hvis man ikke skal risikere, at folk begynder at krydse kommunegrænser for at finde en åben plads. Men når nu de fleste genbrugspladser bliver tilgængelige på tirsdag, er det ikke en pligt, at man bruger dem fra dag 1. I mange husstande kan man sagtens vente én eller flere uger med at komme afsted. Hvis det er strengt nødvendigt, så vis noget trailer-tålmodighed, om man så må sige. Det er vigtigt at blive i sin bil så meget som muligt, mens man holder i en formentlig lang kø uden for genbrugspladsen. Det kan komme til at tage meget længere tid end normalt at komme af med affaldet, når der kun må være ti personer ad gangen på en genbrugsplads - inklusive personalet. Danskerne har indtil nu generelt været gode til at vise samfundssind. Lad også det samfundssind komme til udtryk ved og på genbrugspladserne.

Erhverv 112

40 ansatte har fået en fyreseddel hos specialist i butiksinventar: Alle ansatte går ned i løn

Annonce