Annonce
Sport

Vil højst tabe med seks: Esbjerg skifter ud inden match mod Holsted

Niels Kristian Iversen og Esbjerg Vikings skal forsøge at rejse sig mod Holsted efter sidste uges nederlag. Arkivfoto: Ritzau Scanpix
Det bliver med debut til Kenneth Kruse Hansen, når Esbjerg Vikings møder Holsted Tigers onsdag aften. Han skiftes ind i stedet for Theo Pijper.

Holsted/Esbjerg: Den står på endnu et lokalopgør for Esbjerg Vikings, når holdet møder Holsted Tigers på udebane.

Og Esbjergs holdleder, Tom Paarup Madsen, lægger ikke skjul på, at det bliver en svær match.

- I morgen (onsdag, red.) hedder den forhåbentlig maks. et sekspoints-nederlag, men jeg ser da helst, at vi enten laver en uafgjort eller får en sejr. Det er jo det, vi går efter. Men seks point kan vi lære at leve med, det giver os en god chance for bonuspoint på hjemmebane, siger han.

Holsted startede sæsonen ud med en hjemmesejr mod Slangerup, mens Esbjerg Vikings fik sig noget af en overhaling af sidste års guldvindere, Region Varde, med et nederlag på hele 16 point.

- Der var en god indsats fra kørerne, der var med på holdet den dag, så der var ikke noget at klage over der. Men til sidst løb vi tør for starterne, og det kostede. Et ikke acceptabelt resultat, men en okay acceptabel kampgejst fra holdet, siger holdlederen.

Annonce

Der er ingen tvivl om, at Holsteds stærkeste kort er, at de har en kører som Nicki Pedersen, der leverer hver gang, og det er en kæmpe trussel for os

Tom Paarup Madsen Holdleder Esbjerg Vikings

Debut til C-kører

Selvom Tom Paarup Madsen altså var nogenlunde tilfreds med sidste match, så har han alligevel ændret lidt på tingene.

- Vi har lavet lidt ændringer på holdet ved at tage Kenneth Kruse Hansen ind i stedet for Theo Piber. Det, er jeg helt sikker på, vil forstærke os som hold. Derudover skal vi have lidt mere kørerskarphed. Vi har en del kørere, som ikke har kørt så meget op til sæsonstart, men forhåbentlig så begynder det at hjælpe på det nu, siger han.

Det bliver den 31-årige C-kørers debut for Esbjerg Vikings.

Men der er også fokus på specielt én af kørerne hos modstanderen.

- Der er ingen tvivl om, at Holsteds stærkeste kort er, at de har en kører som Nicki Pedersen, der leverer hver gang, og det er en kæmpe trussel for os, siger Tom Paarup Madsen.

Holsted sluttede sidste sæson af med en tredjeplads i superfinalen, mens Esbjerg endte sidst i ligaen og dermed ikke var kvalificeret til finalen.

Optakt

  • Metal Speedway League
  • Onsdag 18.30
  • Holsted Tigers - Esbjerg Vkings

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Kom og få et konfirmationssæt

Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Annonce