Annonce
112

Vild familiestrid endte med voldsomt slagsmål midt i Kolding: Nu er tre personer anholdt

Mandag blev tre personer blevet anholdt efter en voldsom episode fredag aften i Låsbygade i Kolding. Her stødte to grupper sammen, og der blev anvendt både kniv og flere hammere som våben, oplyser politiet. De tre fremstilles i grundlovsforhør senere tirsdag.
Annonce

Kolding: Det var formentlig jalousi, der lå bag, da to grupper unge mænd hovedsageligt i tyverne fredag aften stødte sammen i Låsbygade i Kolding. Det er kommet frem under efterforskningen af den voldsomme hændelse hen over weekenden, oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Mandag er tre personer blevet anholdt i sagen. De fremstilles i grundlovsforhør senere tirsdag sigtet for grov vold, fremgår det.

- Hvad enten motivet til volden er jalousi eller noget andet, så accepterer politiet ikke bataljer, som det vi så i Kolding i fredags. Derfor har vi også med det samme indledt efterforskning i sagen, og det glæder mig, at vi allerede nu har anholdelser og grundlovsforhør ved retten i Kolding i dag, siger politiinspektør for Efterforskningscentret, Jesper Bøjgaard Madsen i pressemeddelelsen. Der blev under voldsudøvelsen anvendt redskaber eller våben af forskellig karakter som kniv og flere hammere. Flere kom lettere til skade ved hændelsen, og tre blev efterfølgende tilset på sygehus. Det står endnu ikke endeligt klart, hvor mange der i alt var involveret i hændelsen, men der er fortsat gerningsmænd på fri fod, som Sydøstjyllands Politi leder videre efter.

Det skal i den fortsatte efterforskning blandt andet også nærmere belyses, om hændelsen opstod ved et spontant møde eller var planlagt. De tre anholdte er 22, 25 og 32 år. Sydøstjyllands Politi oplyste i weekenden, at hændelsen i Låsbygade var en kulmination på en længerevarende strid mellem to familier.

Familierne bor i Kolding, og det er ikke første gang, at de støder sammen, oplyste den vagthavende ved Sydøstjyllands Politi lørdag.

- Det er umiddelbart en intern disputs, der har stået på mellem de to familier i længere tid, fortalte han.

Politiet har også oplyst, at det i den kommende tid vil patruljere mere i området omkring Låsbygade, så områdets beboere ikke er utrygge over, om familierne kan finde på at tage deres uenigheder ud på gaden igen.

Foto: Local Eyes
Fredag aften omkring klokken 21 stødte to grupper af hovedsageligt mænd sammen i Låsbygade i Kolding. Nu er tre personer anholdt i sagen. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Venstre blæser til kamp mod overnatningskrav: Koster turistbranchen milliarder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce